ISSN 2457 - 3973

Președintele TSD Piatra-Neamț, consilierul județean Florin Cosma, s-a înscris în PNL! ”Susțin Mugur Cozmanciuc la CJ Neamț!”

Organizația PSD Piatra-Neamț dar și cea județeană a suferit o pierdere importantă după ce liderul organizației de tineret a demisionat și s-a înscris în PNL.

Consilierul județean Florin Cosma a luat această decizie după ce a fost dezamăgit de conducerea Consiliului Județean Neamț care nu a luat în seamă o serie de investiții benefice județului.

Cel puțin asta rezultă dintr-un răspuns pe care Florin Cosma îl dă președintelui organizației de pensionari a PSD Neamț, Neculai Pușcașu, care l-a admonestat pentru decizia luată.

”Draga Domnule, Neculai Puscasu, pana mai ieri, am fost impreuna sub copertina PSD. Am fost profund dezamagit de faptul ca majoritatea propunerilor de investitii private benefice judetului, ajunse la C.J. Neamt, au fost facute uitate, inclusiv propunerea subsemnatului de implementare a unui proiect de cogenerare a energiei electrice similar cu cel din Emiratele Arabe Unite, care ar fi adus nu doar economii bugetului, fiind generator de profit, ci ar fi rezolvat problemele importante de mediu. Eu va stimez si va pretuiesc in continuare domnule Neculai Puscasu, insa in PSD nu exista „impreuna”, motiv care m-a determinat sa ma alturi echipei #PNL alaturi de Mugur Cozmanciuc, pentru ca #SePoateSiLaNeamt”, a spus Florin Cosma.

În urmă cu câteva zile, Florin Cosma a anunțat că ”am intrat și m-am implicat in politică pentru ca interesele și drepturile tinerilor sa fie ascultate și promovate. Din păcate, nu am reușit să sprijin tinerii județului Neamt prin cadrul Partidului Social Democrat. De aceea, am ales sa imi continui drumul alaturi de Partidul National Liberal, partidul care până acum a luat cele mai bune decizii in favoarea tinerilor. Imi voi continua activitatea politica in cadrul Partidului Național Liberal. Un partid in care am găsit o echipa unita. Un partid ce promovează libera exprimare, susține și accepta ideile și proiectele fiecărei persoane in parte. Accept si imbratisez proiectele pe care presedintele PNL, Mugur Cozmanciuc, impreuna cu echipa PNL Neamt doreste sa la implementeze”. 

Interesant este că, odată cu înscrierea în PNL Neamț, Florin Cosma a început să pună postări pe facebook pro-Mugur Cozmanciuc care au aprecieri (like-uri) și din partea unor membri … PSD.

 

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamț a premiat olimpicii, profesorii acestora dar și cuplurile care au împlinit 50 ani de căsătorie

Articolul următor

Vilă distrusă de un incendiu la Agapia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.