ISSN 2457 - 3973

Preşedintele USR Neamţ, Iulian Bulai: „Prin sondajul prezentat, PNL Neamţ vrea să inducă în eroare competitorii şi cetăţenii!”

Preşedintele USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, a avut o reacţie pe tema sondajului făcut public de liberali.

Iulian Bulai a precizat că sondajul vrea să imducă în eroare competitorii şi cetăţenii şi aduce aminte PNL Neamţ sondajul prezentat în 2020 care a fost departe de adevărul de la urne.

„Cu acest sondaj, PNL Neamț dorește să distragă atenția de la căderea liberă în care se află la nivel național. Toate taxele pe care PNL le-a mărit și toate măsurile pe care le-a luat împotriva mediului de afaceri vor fi decontate la alegerile din anul 2024. În plus, PNL Neamț are, de mulți ani, “experiență “ în a prezenta sondaje care nu au avut nicio legătură cu realitatea de la urne. PNL vrea să inducă în eroare competitorii și cetățenii; pentru că, așa cum știm, un sondaj făcut aproape cu un an de zile înaintea alegerilor locale are o relevanță limitată”, a declarat deputatul Iulian Bulai, preşedintele USR Neamţ.

Reamintim că, în baza unui sondaj prezentat public, marţi, de PNL Neamţ, primarul Andrei Carabelea ar câştiga un nou mandat în timp ce preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, ar fi ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Cifrele prezentate în sondaj arată că cei doi ar câştiga la diferenţă semnificativă alegerile, faţă de ceilalţi competitori.

Articolul anterior

AUR susţine că are soluţia pentru menţinerea sau reducerea taxelor şi impozitelor locale din Piatra-Neamţ

Articolul următor

PSD Neamţ nu ia în serios sondajul prezentat de PNL la Primăria Piatra-Neamţ şi la CJ Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular