ISSN 2457 - 3973

Prețul apei furnizată de APASERV a scăzut în tot județul datorită Primăriei Piatra-Neamț

Prețul apei a fost redus în tot județul Neamț în urma acțiunii în instanță inițiată de Primăria Piatra Neamț, iar Apaserv a început să pună în practică decizia.

Astfel, acum  noul pret al serviciilor de apa si canalizare este 8.01 lei/mc cu TVA, fata de 9.39 lei/mc cu TVA cât hotărâre ADI Aqua Neamț – for condus de PSD Neamț.

”Reamintesc că Primăria Piatra Neamț nu a fost de acord cu majorarea de pret, a contestat decizia de majorare a tarifelor pentru apă și canalizare iar instanța de judecată intr-o prima etapa, a admis cererea de suspendare a deciziei ADI ,,AQUA NEAMT”. Este o primă victorie importantă, dar nu este inca un razboi castigat. Actiunea in instanta continua și ne vom bate până la capăt pentru un preț al apei corect, suportabil de către populație. Primăria Piatra-Neamț s-a opus în mod constant în ultimii ani majorării prețului apei și va rămâne consecventă în acest demers.În calitatea mea de primar al acestui oraș mă voi lupta cu toată energia, folosind toate mijloacele permise de lege, pentru ca pietrenii să beneficieze de tarife corecte la apă și canalizare ca de altfel la toate serviciile publice locale. Nu trebuie să deconteze populația administrarea ineficientă a companiilor furnizoare de servicii publice din subordinea Consiliului Județean Neamț. Este anormal ca într-un județ în care populația are cele mai mici venituri din țară, prețul apei să fie între primele locuri în clasamentul național”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Așadar, prețul la serviciile de apă și canalizare a revenit anterior datei de majorare aprrobată la acea vreme de ADI Aqua Neamt. Majorare care a fost motivată de creșterile salariale și inflație. Dar de reducerea pierderilor, nu au spus nimic!

Articolul anterior

Un nou focar de coronavirus într-un spital din judeţul Neamţ

Articolul următor

Primarul Dragoș Chitic a anunțat ce SE DESCHIDE și ce RĂMÂNE ÎNCHIS din 15 mai la Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular