ISSN 2457 - 3973

Prim-adjunctul inspectorului şef al ISU Neamţ, col. Mihai Bogdan Burdulea, distins cu Ordinul Naţional pentru Merit în grad de Cavaler

Prim-adjunctul inspectorului şef al ISU Neamţ, colonelul Mihai Bogdan Burdulea, a fost distins cu Ordinul Naţional pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn de pace pentru militari.

Ordinul a fost semnat de preşedintele României, Klaus Iohannis.

„Sunt onorat și recunoscător de această distincție primită ce reprezintă o încununare a reușitei misiunii internaționale desfășurată în Franța în acest an, dar și pentru aportul adus în îndeplinirea obiectivelor ISU Neamț. Această recompensa mă obligă ca pe viitor să îmi dau toata silința și priceperea in vederea creșterii nivelului de siguranță al cetățenilor, în slujba cărora îmi desfășor activitatea. Mulțumesc superiorilor pentru încrederea acordată și totodată colegilor pentru sprijinul adus, fără de care nu aș fi obținut rezultatele menționate”, a declarat colonelul Mihai Bogdan Burdulea.

Prim-adjunctul inspectorului şef al ISU Neamţ a participat la numeroase misiuni internaţionale de stingere a incendiilor dar s-a remarcat şi prin activitatea derulată în judeţ.

Articolul anterior

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară la Târgu Neamţ, în perioada 29 – 30 noiembrie

Articolul următor

A mai rămas doar o zi până la deschiderea târgului „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular