ISSN 2457 - 3973

Prima victimă a parlamentarelor în Neamț! Bogdan Gavrilescu își depune mandatul de președinte al PMP!

Rezultatele alegerilor parlamentare din județul Neamț fac o primă victimă. Bogdan Gavrilescu a declarat, miercuri, pentru newsallert.ro că își depunde mandatul de președinte al filialei PMP Neamț.

Demisia sa urmează să fie analizată de Biroul Politic Național al partidului iar la Neamț va fi numit un președinte interimar.

”Urmează să îmi depun mandatul de președinte al PMP Neamț la dispoziția partidului și să vedem ce va decide conducerea centrală. Vom vedea cine va fi președinte interimar și apoi când vor fi alegerile interne. Eu sunt un om de onoare, mi-am asumat un scor, nu am atins obiectivul și atunci îmi depun mandatul. Viitorul meu politic depinde de ce vor spune și colegii mei. Nu plec din partid sub nici o formă, fac doar un pas în lateral pentru că așa este normal”, a declarat Bogdan Gavrilescu.

Gavrilescu și-a asumat un scor cu 2 cifre la alegerile parlamentare însă organizația PMP Neamț a obținut circa 4,4%.

Viitorul președinte interimar al PMP Neamț poate fi tot Bogdan Gavrilescu, însă toți ochii sunt ațintiți către președintele filialei PMP Piatra-Neamț, Cristian Sauciuc, văzut ca un succesor, cel puțin interimar, a lui Gavrilescu la conducerea partidului.

O a treia variantă a unui președinte interimar este a cuiva trimis din alt județ, așa cum s-a întâmplat când la Neamț a venit Corneliu Bichineț.

Viitorul președinte interimar are (cel puțin) o primă decizie extrem de importantă de luat: încotro îndreaptă partidul în negocierile privind majoritățile de la Consiliul Județean Neamț și Consiliul Local Piatra-Neamț.

Există diverse speculații pe această temă în condițiile în care părerile sunt împărțite între cei care fac parte din nucleul de conducere al filialei județene.

 

Articolul anterior

Arsene: PSD Neamț – un rezultat foarte bun la parlamentare! Luptăm pentru modernizarea Neamțului!

Articolul următor

Este OFICIAL! PNL Neamț are 3 deputați și un senator!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *