NewsAllert :

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Candidatul PLUS la Primăria Bicaz, mâna ”moartă” adusă din Bacău de primarul PSD Nicolae Sălăgean?!

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

Comuna Hangu s-a făcut de rușine! Contra-manifestație PSD tipic bolșevică la vizita premierului Orban!

Mugur Cozmanciuc, mesaj către Arsene: ”Ionele dragă, nici nu știi ce urmează să devii!”

  • 24 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Primăria Piatra-Neamț a premiat olimpicii, profesorii acestora dar și cuplurile care au împlinit 50 ani de căsătorie

Și anul acesta, chiar dacă a fost unul cu totul special din cauza pandemiei, Primăria Piatra-Neamț a premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, olimpicii și performerii comunității noastre din diverse domenii de activitate. Am ținut cont de faptul că persoanele vârstnice reprezintă o categorie vulnerabilă în fața coronavirusului și, pentru că vrem să îi protejăm, nu am organizat un eveniment cu public, ci am ales varianta virării premiului în bani prin bancă și felicitarea prin telefon. Cele câteva familii sau elevi premiati care nu au un card bancar au fost  programate pe rând la primărie pentru a-și ridica premiul și a fi felicitate.

„În mandatul în care am condus Primăria Piatra-Neamţ am făcut o tradiţie din a premia performerii pietreni. Fie că a fost vorba despre olimpici, despre elevii care au obţinut notă maximă la examenele naţionale, ori despre personalităţi din lumea sportului sau din a culturii, toţi cei care au dovedit că pot face performanţă au fost premiaţi de municipalitatea pietreană. Performerii orașului nostru trebuie premiați pentru rezultatele obținute și încurajați să continue să obțină performanță. Sunt oameni cu care ne mândrim și care prin rezultatele obținute fac cinste orașului nostru și îl promovează. A fost o plăcere deosebită  de  fiecare dată să-i premiem pe seniorii noştri, pe cei care ne-au crescut, educat, ne-au făcut oameni. Mă refer la premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Îmi doresc ca această tradiţie să fie păstrată. Conducătorii orașului, oamenii politici, indiferent cine sunt ei, vin şi trec, iar funcţiile pe care le ocupă la un moment dat sunt trecătoare, însă perfomanţele acestor pietreni vor rămâne mereu în cartea de aur a oraşului. Munca depusă de ei pentru a obţine aceste rezultate trebuie să fie mereu recunoscută şi apreciată”, a declarat Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamţ.

Anul acesta au fost premiate 120 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie cu câte 500 de lei fiecare. De asemenea, au fost premiați 38 de elevi care au obținut rezultate foarte bune la concursurile școlare naționale și internaționale sau examenele de capacitate și bacalaureat, împreună cu profesorii lor îndrumători, valoarea totală a premiilor fiind de 19.300 lei.

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): Fonduri de la Guvern pentru începerea anului școlar în condiții de siguranță

Articolul următor

Președintele TSD Piatra-Neamț, consilierul județean Florin Cosma, s-a înscris în PNL! ”Susțin Mugur Cozmanciuc la CJ Neamț!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *