• 8 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

Primăria Piatra Neamț înființează un Centru de Permanență în cartierul 1 Mai

Consiliul Local Piatra Neamț a aprobat, în ultima ședință, proiectul inițiat de primarul interimar Dragoș Chitic privind înființarea unui nou Centru de Permanență.

Acesta va fi în cartierul 1 Mai și va deservi circa 20.000 de locuitoridin zonă.

”A fost o promisiune încă de la începutul anului că vom înființa acest Centru de Permanență, al șaselea din municipiul Piatra Neamț. Centrul de Permanență de la 1 Mai va deservi locuitorii din cartierele 1 Mai, Gara Veche, Vânători și zona de sud-est a cartierului Mărăței”, a declarat, marți, într-o conferință de presă, primarul interimar Dragoș Chitic.

Primăria Piatra Neamț va demara procedurile de licitație prin care sunt așteptate oferte de spații care să îndeplinească toate condițiile impuse, inclusiv valoarea de 55 lei cu TVA pe metru pătrat.

Articolul anterior

Programul manifestărilor organizate de Primăria Piatra Neamț cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Articolul următor

De ce newsallert.ro a renunțat la dezbaterea electorală! Ordin: toate tunurile pe Chitic! Circ în locul dezbaterii!

Un comentariu

  • Va anunt cu aceasta ocazie si poate vad si institutiile abilitate faptul ca in cartierul Darmanesti s-a infiintat un centru de permanenta pe finantare europeana, iar locatia a ajuns in mainile unor interlopi stiindu-se faptul ca destinatia nu poate fi schimbata cel putin 5 ani!! Dupa ce pensionarii au fost pacaliti sa semneze, imediat, la aproximativ 2 ani centrul de permanenta a ajuns acolo unde a fost destinat, iar acum este inchiriat pt farmacie, iar la etaj pt sala de sport!! Asa ca….o noua comanda pt alti vagabonzi!! Documentati-va si veti vedea ca am dreptate, nume nu va dau fiindca imi provoaca mare greata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *