ISSN 2457 - 3973

Primarii, directorii de şcoli şi oamenii de afaceri – alături de prefectul George Lazăr în campania de vaccinare.

Primarii, directorii de şcoli şi oamenii de afaceri din judeţ susţin campania demarată de prefectul de Neamţ pentru vaccinarea împotriva COVID-19.
George Lazăr a făcut, joi, un adevărat tur de forţă în judeţ pentru a participa la întâlniri cu cei care pot convinge populaţia că vaccinarea este singura soluţie pentru revenirea la normal.
“Am avut astăzi o zi plină în care am reuşit să mă întâlnesc cu aproape toţi primarii din judeţul Neamţ, cu directorii unităţilor de învăţământ şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri si HORECA. Motivul acestor întâlniri a fost mobilizarea pentru campania de vaccinare în Neamţ şi am rugat deopotrivă pe doamnele şi domnii primari, directori de şcoli şi licee, oameni de afaceri şi mari angajatori să transmită în comunităţi, în rândul profesorilor şi părinţilor, a angajaţilor, un mesaj de susţinere a campaniei de vaccinare şi de conştientizare a beneficiilor. Am avut întâlniri pe toate zonele din judeţul Neamţ, începând cu zona Roman Metropolitan, Târgu Neamţ şi arealul de munte, si terminând la Piatra-Neamţ şi zona adiacentă. Consider că cea mai bună soluţie la acest moment pentru a reveni la o viaţă normală, pentru a intra într-o zonă de relaxare a restricţiilor şi pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, o reprezintă vaccinarea. Sfatul meu în calitate de prefect al judeţului Neamţ, bazat pe informaţii oficiale ale specialiştilor din sistemul de sănătate este să ne vaccinăm, într-un număr cat mai mare”, a declarat prefectul George Lazăr, el însuşi vaccinat împotriva COVID-19.
La întâlnirile cu primarii, directorii de şcoli şi mediul de afaceri au participat, alături de prefect, şi şefii DSP – Radu Firăstrău, IPJ – comisar şef Mihai Osoianu, ISU – colonel Mihai Mitrea, ISJ – prof. Mihai Obreja şi doctorul Bogdan Mahu, coordonatorul acţiunii de vaccinare pe municipiul Piatra-Neamţ.

Articolul anterior

HeidelbergCement Taşca riscă să piardă autorizaţia de mediu! A fost somată de APM Neamţ!

Articolul următor

Aviz amatorilor! Foto-galerie de la acţiunea de salvare a turiştilor din Ceahlău!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *