ISSN 2457 - 3973

Primarul ales Adrian Niţă vrea revitalizarea pieţelor din Piatra-Neamţ şi stimularea producătorilor locali

Primarul ales Adrian Niţă vrea revitalizarea pieţelor de cartier din Piatra-Neamţ şi stimularea producătorilor locali.

Acesta a declarat, miercuri (10 iulie), că toate pieţele vor fi modernizate şi funcţionale, făcând referire inclusiv la cele din Dărmăneşti, Precista şi Mărăţei.

În ceea ce priveşte orarul de funcţionare, Adrian Niţă a preciat că va fi schimbat regulamentul şi vor fi deschise şi după ora 16.00, astfel încât pietrenii care lucrează până la această oră să se poată aproviziona.

În privinţa preţurilor, primarul ales al municipiului Piatra-Neamţ a lăsat să se înţeleagă că acestea ar putea fi plafonate în special prin eliminarea speculanţilor.

„Anunțam încă din campania electorală că voi schimba regulamentul de funcționare al piețelor din oraș și că voi dispune toate măsurile permise de lege pentru a favoriza producătorii locali, facilitandu-le vânzarea produselor de calitate la prețuri corecte. Totodată, voi căuta soluții ca piețele de cartier să fie modernizate și funcționale. Îmi doresc sincer și sunt sigur că mulți dintre voi vă doriți ca în Piatra Neamț să se găsească la vânzare cât mai multe alimente produse aici, în Neamț. De aceea, îi rog pe toți cei care lucrează în primărie pe această zonă de competență și pe cei care conduc SC Urban SA, firma care administrează piețele din oraș, să pregătească din timp un plan de măsuri eficiente care să favorizeze producătorii locali și să-i stimuleze să își vândă produsele la prețuri corecte, atât pentru consumatorul final cât și pentru munca depusă de ei. Nu în ultimul rând, rog și producătorii locali să îmi transmită orice idee au și, mai ales, să îmi spună opinia lor despre ce ar trebui să facă primarul și primăria pentru a-i ajuta”, a declarat Adrian Niţă, care va prelua oficial mandatul de primar al municipiului Piatra-Neamţ la începutul lunii octombrie.

Articolul anterior

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în comunele Dobreni şi Bodeşti

Articolul următor

ALERTĂ! Risc de întrerupere a furnizării apei în cartierele Precista, Sarata şi Ciritei din Piatra-Neamţ (miercuri, 10 iulie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular