ISSN 2457 - 3973

Primarul Andrei Carabelea: Demarăm campania ”Angajatul săptămânii” în Primăria Piatra-Neamț

Primarul Andrei Carabelea a declarat, vineri, că a demarat o campanie cu titlul ”Angajatul săptămânii”, titlu pe care îl va primi unul dintre salariații Primăriei Piatra-Neamț care a avut realizări deosebite în activitate.
Acțiunea, susține primarul Carabelea, evidențiază contribuția angajatului respectiv la îmbunătățirea imaginii instituției, la realizarea obiectivelor departamentului/instituției, la crearea și menținerea la locul de muncă a unui climat pozitiv, bazat pe încredere și spirit de echipă.
”Angajatul săptămânii va fi prezentat în fiecare vineri, împreună cu motivele pentru care a primit acest titlu. Sunt și funcționari publici care își fac treaba cu profesionalism, ba chiar cu pasiune, și cred că pietrenii trebuie să îi cunoască. Ei sunt cei pe care mă bazez și consider că e corect să le recunoaștem meritele”, a declarat primarul Andrei Carabelea.
Maria Pavăl este primul ”angajat al săptămânii” din această campanie.
”Este o fire optimistă, care în fiecare dimineață lasă problemele personale pe drumul dintre casă și locul de muncă și se așează la birou cu gândul că fiecare om cu care va vorbi în ziua respectivă poate să îi fie părinte, copil sau frate”, au spus reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț.
Maria Pavăl este angajat al Primăriei Piatra-Neamț din anul 2008, la Biroul Relații Publice – Direcția Urbanism și vine din mediul privat unde a lucrat ca subinginer în construcții, fiind absolventă a Facultății de Construcții din Iași.
”Au recomandat-o pentru acest titlu foarte mulți cetățeni care au apelat la serviciile Direcției de Urbanism și Cadastru prin intermediul Biroului de Relații cu Publicul, dar și colegi de-ai dânsei pentru atitudinea pozitivă pe care a avut-o cu fiecare dintre ei”, au mai spus reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț.

Articolul anterior

Încă un tânăr drogat aflat la volan, prins de polițiștii din Piatra-Neamț

Articolul următor

Gospodărie distrusă de un incendiu la Țibucani. Proprietarul a suferit arsuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *