ISSN 2457 - 3973

Primarul Chitic: ”Niciun angajat cu atribuțiuni în zona inundațiilor nu își ia liber în acest week-end!”

Primarul municipiului Piatra-Neamț a hotărât ca niciun angajat din Primărie sau de la societățile Consiliului Local să nu stea acasă în acest week-end. Edilul a declarat că se va lucra de dimineață și până la lăsarea întunericului pentru a înlătura efectele inundațiilor din toate zonele, începând cu cartierele cel mai grav afectate.

De asemenea este vizat și Ștrandul Municipal, dar prioritatea o reprezintă zonele locuite din cartierele Văleni și Cindia.

După ce a stat până la 5 dimineața în cele 2 cartiere, primarul Dragoș Chitic s-a întors în zonă pentru a coordona activitățile derulate de Publiserv dar și distribuirea apei către locuitorii din zonă.

”Nu ne oprim până nu eliminăm orice pericol pentru oameni. Sunt deja în Văleni și îi ajutăm pe localnici. De asemenea am început să distribuim de la Primărie apă în Cindia și Văleni. Am decis totodată ca săptămâna aceasta să nu existe week-end pentru nimeni de la Primărie și societățile Consiliului Local  cu atribuțiuni în rezolvarea problemelor cauzate de inundații”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Deocamdată, accesul către cartierul Văleni dinspre zona Cireșica este blocat din cauza faptului că drumul este impracticabil. Spre zona Ștrand, drumul a fost deblocat încă de azi noapte însă urmele viiturilor sunt încă vizibile.

 

Read Previous

Intrarea în Ștrand, distrusă complet! Stâlpi de curent doborâți, sute de tone de noroi și pietriș! (foto-galerie)

Read Next

Eroii de la ISU Neamț! Pompieri cu apa până la brâu în Piatra-Neamț!

One Comment

  • Domnule primar …scoate-ti si putorile de la Politia locala la treaba in apa si noroi ca au salarii mai mari decat pompierii si nu fac decât să plimbe o agendă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *