ISSN 2457 - 3973

Primarul Chitic nu renunță la proiectul ”de suflet”: Piatra-Neamț va avea numele scris pe muntele Pietricica!

Primarul Dragoș Chitic nu renunță la proiectul pe care l-a lansat în spațiul public în urmă cu mai bine de un an de zile, și care s-a bucurat de aprecierea pietrenilor.

Este vorba de realizarea numelui municipiului Piatra-Neamț, cu litere volumetrice luminoase, care ar urma să fie amplasate pe muntele Pietricica.

Și ca să nu existe discuții că sunt cheltuite sume de bani din bugetul orașului, primarul Dragoș Chitic a subiniat că va exista un sprijin financiar din zona privată.

”Este un proiect la care țin foarte mult și la care nu vreau să renunț, cel de amplasare cu litere volumetrice luminoase a numelui municipiului Piatra-Neamț. Avem aproape finalizat proiectul și așteptăm evaluarea. Există un interes pentru susţinerea financiară parțială sau chiar totală a acestui proiect manifestat şi de un grup de oameni de afaceri din oraş, implicaţi în mai multe proiecte din comunitatea noastră”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Un proiect similar care a contribuit, care a devenit un simbol al orașului, a fost implementat la Brașov.

    Articolul anterior

    CORONAVIRUS/Neamț: Aproape 200 de nemțeni, ”arestați la domiciliu” pentru 14 zile!

    Articolul următor

    Ce răspundea Sorina Pintea, la Piatra-Neamț, întrebărilor newsallert.ro despre corupția din spitale (video)! Acum e acuzată de o șpagă de 120.000 lei!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular