ISSN 2457 - 3973

Primarul Chitic s-a săturat! ”Vă faceți treaba sau vă reziliem contractul!”

Primarul Dragoș Chitic a transmis, marți, un ultimatum conducerii societății Brantner- Servicii Ecologice să ia măsuri urgente pentru colectarea deșeurilor menajere din oraș. De altfel, newsallert.ro a scris de mai multe ori pe acest subiect iar primarul Chitic a avut la un moment dat o reacție rapidă și a convocat o ședință cu reprezentații acestei firme. S-a stabilit atunci ca deșeurile menajere să fie ridicate și duminica, dat fiind faptul că sâmbăta se adună un volum foarte mare. Aproape o lună a ținut minunea și după aceea nu doar că nu s-a mai ridicat gunoiul și dumunica dar nici în cursul săptămânii nu se mai ridică deșeurile menajere potrivit contractului. Nu mai vorbim de spălarea pubelelor care are loc doar pe hârtie.

Dragoș Chitic a avut, marți, o reacție vehementă față de lentoarea de care dau dovadă anajații Brantner.

”Vă faceți treaba sau vă reziliem contractul ! Am notificat firma Brantner despre intenția de reziliere a contractului dacă nu iau măsuri urgente de îmbunătățire a colectării deșeurilor. Imaginile realizate luni 14 septembrie exprimă foarte clar modul cum această societate înțelege să execute serviciile asumate. Piatra Neamț este etichetat ca un oraș frumos, curat și îngrijit și nimeni nu-și poate permite să-i păteze imaginea”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Așteptăm cu interes rezilierea contracului și scoaterea la licitație a serviciului de ridicare a deșeurilor menajere din Piatra Neamț!gunoi 3gunoi 2gunoi 1gunoi 5

  Articolul anterior

  Investiții în sănătate la Roznov!

  Articolul următor

  Respect Salvamont Neamț!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular