ISSN 2457 - 3973

Primarul Daniel Harpa anunță: vom asfalta toate străzile într-un timp rezonabil!

Cea mai importantă schimbare în bine a unei localități din Neamț, din ultimii 4 ani, este de departe a orașului Tîrgu Neamț. Alegerea primarului Daniel Harpa a venit ca o gură de oxigen pentru orașul blocat în datorii dar fără investiții vizibile până în anul 2012.

Primele lucrări în Tîrgu Neamț s-au axat pe infrastructura rutieră. Au fost amenajate sensuri giratorii pentru a fluidiza circulația, concomitent cu lucrări de reabilitare și asfaltare a unor drumuri.

În această privință, primarul Daniel Harpa susține că mai sunt suficiente străzi de asfaltat dar cere un timp ”rezonabil” pentru realizarea acestor lucrări.

”Mi s-a reproșat de nenumărate ori că nu găsesc soluții pentru finalizarea lucrărilor de canalizare de pe strada Garoafelor. Astăzi au început lucrările. Mă bucur că am reușit să îmi țin promisiunea și, cu puțină răbdare, această strada va fi și asfaltată. Cu riscul de a mă repeta vă spun că nu se pot face toate odată. Dar știu sigur că într-un interval de timp rezonabil, toate străzile din oraș pot fi asfaltate”, a declarat primarul Daniel Harpa.tg1tg3

Articolul anterior

Candidaturi definitive pentru Primăria Piatra Neamț! Cine vrea să fie primarul tău?

Articolul următor

Cel mai Atypique magazin din Piatra Neamț va fi inaugurat sâmbătă! “Într-o lume tipică…o viziune atipică”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *