ISSN 2457 - 3973

Primarul de Borca, alături de PNL Neamț

Primarul comunei Borca, Ovidiu Geo Niță s-a alăturat echipei PNL Neamț. Chiar dacă nu s-a înscris în partid, pentru că și-ar pierde mandatul de primar (a fost ales din partea UNPR), Ovidiu Geo Niță și-a arătat susținerea față de echipa liberală și de președintele Klaus Iohannis.

Cel puțin asta a transmis, pe pagina lui de facebook, prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr.

Acesta a scris că l-a invitat pe primarul de Borca la o întâlnire a liberalilor din zonă.

”Mă bucur că domnul Ovidiu Geo Niță, primarul comunei Borca, a acceptat invitația mea de a participa astăzi la o întâlnire cu membrii și simpatizanții PNL din localitate. Domnul primar Ovidiu Niță este un om de mare calitate, un primar care se bate pentru comunitatea sa. Ne-a promis că va fi alături de domnul presedinte Klaus Iohannis la aceste alegeri și că apreciază în mod pozitiv activitatea și implicarea domniei sale.
Și-a manifestat aprecierea si pretuirea pentru Klaus Iohannis și a afirmat că este singurul candidat in care are incredere. La întâlnire au fost prezenți, între alții, și domnul Bogdan Țifui, lider zonal al PNL Neamț dar și domnul Dumitru Alămâie, fost consilier al Curții de Conturi a României și proaspăt membru al PNL Borca. Comuna Borca este una dintre cele mai vitregite localități din județul Neamț sub actuala conducere a PSD-ALDE iar domnul primar Ovidiu Geo Niță a bătut doar la porți închise în nas de conducerea județului. I-am spus că noi, liberalii, alături de președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, suntem un partid de oameni serioși cu soluții pentru fiecare comunitate. L-am asigurat pe domnul primar Ovidiu Geo Niță că PNL Neamț se va bate cu toată puterea ca și comuna Borca să beneficieze de fonduri pentru dezvoltare, așa cum se va bate pentru fiecare localitate și fiecare locuitor al județului. Ne bucurăm că tot mai mulți aleși locali din județul Neamț și-au dat seama că singurul partid onest care dorește cu adevărat dezvoltarea comunităților locale și are un program concret în acest sens este Partidul Național Liberal. Alături de președintele actual și viitor al României, Klaus Iohannis, PNL Neamț va face tot ceea ce trebuie pentru a readuce normalitatea în județul Neamț, pentru o Românie normală”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr.

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Laurențiu Dulamă, oaia rătăcită din PMP Neamț! Propus pentru EXCLUDERE!

Read Next

DC News: Arsene a trădat Guvernul Dăncilă și susține Guvernul PNL! Cozmanciuc i-a spus acum o lună că va munci pentru Iohannis!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *