ISSN 2457 - 3973

Primarul de Dobreni, învins la diferență de un vot de o femeie!

Dan Ceaușu, primarul PSD al comunei Dobreni a pierdut alegerile la o distanță de un singur vot. El a fost învins de o femeie, fiind vorba de candidatul ALDE, Vasilica Crețu.

”Una peste alta, avem organizaţii în care lucrurile nu au funcţionat, avem situaţii în care am pierdut cu scoruri foarte mici, cum este cazul de la Dobreni unde candidatul nostru a pierdut la un singur vot”, a declarat deputatul Ioan Munteanu, directorul de campanie al PSD Neamţ.

Articolul anterior

Constantin Iacoban (ALDE), rezervat în privința majorității cu PSD Neamț!

Articolul următor

Ioan Munteanu (director campanie PSD Neamţ): Avem 52 de primari şi majoritatea la CJ. Sunt mulţumit!

7 Commentarii

 • Nu e nimic !anul acesta inving femeile!si in Italia e asa !la un VOT demonstreaza ca Dan a fost si(ramane)o valoare!mult succes!

 • Si daca a fost invins de o femeie,care e problema,inseamna ca acea femeie a meritat voturile concetatenilor ei.Ce nu le convine PSD-istilor.E o femeie care s-a nascut si crescut acolo,e cunoscuta de toata lumea.Si o femeie e mult mai buna administratoare decat un barbat.Felicitari Vasilica!

 • Sa ii fie rusine!!!!trebuia sa fie votata pe adevar si dreptate nu sa dea SPAGA..asa se face.??? se imparte cu bani pe la femeile In varsta si pe la ciobeni pe la stanii…asta este dreptate.RUSINEEEE!!!

 • Bravoo felicitări lasă să se demonstreze ca o femeie e în stare sa facă mult mai multe de cat un barbat

 • Doamna CRETU VASILICA este o DOAMNA si O PROFESIONISTA DESAVARSITA, CU CREDINTA IN DUMNEZEU SI DRAGOSTE DE OAMENI ,MERITA DIN PLIN ACEST REZULTAT, COMUNA VA INFLORI ,SINCERE FELICITARI!!!

 • Poate se face ceva si cu scoala din Casarie ca Mironescu a ruinat complet

 • Nenea primarele este in proces de divort cu a doua sa sotie Ela.
  Deci a pierdut la scor in fata la trei femei pana in prezent.
  Pretendentul primarului este Daniel Ciocoiu.
  Asa e viata , nu ai ce face!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *