ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoş Chitic a ajuns la Centrul de Permanenţă! Ieri, edilul a împlinit 48 ani!

Primarul Dragoş Chitic a împlinit, duminică, 48 ani, iar ziua de naştere a petrecut-o alături de familie şi prietenii apropiaţi. Luni dimineaţa, edilul a venit la prima oră la primărie şi după ce a stabilit planul pentru săptămâna în curs, a mers la Centrul de Permanenţă din Dărmăneşti. Prezenţa primarului Dragoş Chitic a fost motivată de investiţiile pe care administraţia le poate face în dezvoltarea unor astfel de centre.
„Primăria Piatra Neamț asigură pentru toate centrele de permanență spaţiile necesare desfăşurării activităţii precum și utilităţile necesare funcţionării acestora. De asemenea, tot primăria asigură dotarea minimală necesară funcţionării centrelor de permanenţă iar vizita pe care am facut-o astăzi a fost și pentru a discuta cu medicii de aici despre nevoile pacienților și despre cum putem îmbunătăți și eficientiza împreună activitatea centrului. Centrul de Permanență din Dărmănești este de curând relocat în clădirea în care funcționează și Centrul Social Împreună, pe strada Gavril Galinescu și mă bucur să constat că activitatea se desfășoară într-un spațiu modern și bine dotat. Țin să mulțumesc pe această cale cadrelor medicale din toate cele cinci centre din Piatra Neamț pentru devotamentul de care dau dovadă”, a declarat Dragoş Chitic.
Programul de funcționare al Centrului de Permanență din Dărmănești este același cu progranyk centrelor din cartierele Precista, Mărăței, Văleni și Speranța, respectiv de luni până vineri între orele 15:00 – 08:00, iar sâmbăta și duminica – nonstop.

Adresa Centrului de permanență este Gavril Galinescu nr. 46.

În cadrul centrului continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă este asigurată de cinci medici de familie împreună cu cinci asistenți medicali.
Primăria Piatra-Neamț acordă gratuit servicii medicale primare prin cele 5 centre de permanență:
– Speranța : str. Izvoare nr. 151, în cadrul Centrului Social Speranța;
– Văleni : str. Gheorghe Asachi , Vila 48, apartamentele 1 si 2;
– Precista : complex comercial Piața Precista;
– Centrul Medical Sf. Elena, str. Cuiejdului nr.1 ( vis-à-vis de ISU NEAMȚ);
– Dărmănești: Str. Gavril Galinescu, nr.46 –în cadrul Centrului Social „Împreună” (relocat de la Piața Dărmănești).

Articolul anterior

Un student din Roman şi-a măcelărit colegii de cameră! Una dintre victime este din Urecheni!

Articolul următor

Decalogul newsallert.ro pentru reformarea clasei politice

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular