ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoș Chitic: ”Am votat cu gândul la Piatra-Neamț!” Citește mesajul complet aici!

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, a venit la secția de votare alături de soția lui și de fiu. Aceștia au așteptat la coadă circa 10 minute după care au intrat și și-au exercitat dreptul.

Alături de familia Chitic au venit aproape 20 de susținători, consilieri județeni sau locali.

La ieșirea de la urne, primarul de Piatra-Neamț a declarat: ”Am votat cu gâdul la Piatra-Neamț, la România, la Europa și la românii din străinătate care demonstrează responsabilitate și au ieșit în număr extrem de mare la vot încă de la primele ore ale dimineții. Am votat o echipă de oameni responsabili care să se lupte pentru România, ca România să se poată dezvolta prin dezvoltarea comunităților locale cu fonduri europene. Am votat acei oameni capabili să aducă în România cât mai mulți bani europeni”.

Dragoș Chitic a subliniat că a votat și la referendum: ”Am votat și la referendum pentru o România normală și pentru o țară care să fie guvernată pentru toți cetățenii săi. Invit pieternii să iasă în număr cât mai mare la vot pentru a arăta că ne pasă și a nu lăsa pe alții să decidă pentru ei”, a mai spus primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic. 

Prezența la vot în județul Neamț, la ora 13,00 era de aproape 20 la sută iar în municipiul Piatra-Neamț se apropia de 23 la sută!

Articolul anterior

Zeci de mii de români din Diaspora stau la coadă ca să voteze (fotogalerie)

Articolul următor

Arestații preventiv din IPJ Neamț au votat! Tu ai ieșit la vot?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *