NewsAllert :

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

  • 25 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoş Chitic cere Poliţiei şi ISU măsuri drastice în cazul ”Carla’s Dream”

Primarul interimar al municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic a solicitat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, ca toate autorităţile cu atribuţii să controleze incidentele de la concertul ”Carla’s Dream” de la Galleria Mall Piatra Neamţ să ia măsuri drastice.

Totodată, pentru a evita orice speculaţii cu tentă electorală, Dragoş Chitic a precizat că Primăria Piatra Neamţ sau Poliţia Locală nu au fost înştiinţate despre eveniment şi nu au primit solicitări de avizare/autorizare/pază a spectacolului.

”Dacă am fi primit solicitări de autorizare vă asigur că am fi verificat la sânge condiţiile în care urma să aibă loc evenimentul. Din punctul meu de vedere, pentru un astfel de eveniment în care era evident că vor veni foarte mulţi oameni, era nevoie de un acord din partea Primăriei Piatra Neamţ pentru desfăşurarea spectacolului. A fost un eveniment într-un complex privat iar decizia şi responsabilitatea este a administratorului complexului. Consider neinspirată decizia de a organiza un spectacol, mai ales a celor de la ”Carla’s Dream”, într-un spaţiu închis, pentru că era evident că participarea va fi foarte numeroasă. Au estimat greşit numărul de participanţi şi aveau obligaţia să oprească accesul spectatorilor când au văzut că numărul este depăşit. De vineri seara am luat legătura cu directorul Poliţiei Locale şi am dispus un control amănunţit în ceea ce priveşte respectarea autorizaţiei de funcţionare a complexului emisă de Primăria Piatra Neamţ în momentul în care a fost dat în folosinţă mall-ul. Din punctul meu de vedere este nepermis ce s-a întâmplat acolo şi solicit tuturor instituţiilor statului să verifice amănunţit cum au fost respectate prevederile legale şi să aplice măsuri drastice. Poliţia Locală va lua cele mai drastice măsuri şi va fi retrasă şi autorizaţia de funcţionare dacă se impune”, a declarat primarul interimar Dragoş Chitic.carla1

Acesta a cerut autorităţilor competente să reia controalele în cluburile, discotecile şi spaţiile unde se organizează diverse evenimente similare.

”Nu vreau ca tinerii din acest oraş să fie expuşi, nu vreau să nu să simtă în siguranţă. Trebuie controlate toate cluburile şi spaţiile cu astfel de evenimente pentru a preveni evenimente nedorite. Mă interesează siguranţa tinerilor din Piatra Neamţ, spaţiile în care vin să se distreze să fie însiguranţă iar cei care organizează evenimente trebuie să se asigure că tinerii care vin la evenimente pleacă fără să le fie afectată sănătatea”, a spus Dragoş Chitic.

Primarul interimar de Piatra Neamţ le-a mulţumit celor de la ”Carla’s Dream” pentru atitudinea de a opri concertul şi le-a făcut o invitaţie să participe la Zilele Oraşului. carlas dream1

”Mulţumesc formaţiei ”Carla’s Dream” că după 20 de minute de la începere a luat decizia de întrerupere a spectacolului Aceştia au dat dovată de maturitate şi le lansez invitaţia să participle la Zilele municipiului Piatra Neamţ care vor fi organizate în aer liber şi în toate condiţiile legale”, a spus Dragoş Chitic.

Primarul interimar de Piatra Neamţ a solicitat încă  odată tuturor instituţiilor abilitate să controleze incidentele de vineri seara să prezinte un raport public pentru a prezenta cine sunt vinovaţii şi ce măsuri s-au aplicat împotriva acestora.

Articolul anterior

”Carla’s Dream” a făcut reclamație la Poliție! Galleria Mall nu a cerut autorizație de la Primărie!

Articolul următor

Replică dură a deputatului PSD Liviu Harbuz la adresa primarului interimar de Piatra Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *