ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoș Chitic îi bate obrazul fostului coleg de partid, Laurențiu Dulamă! ”A avut o atitudine rușinoasă!”

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, i-a bătut obrazul fostului coleg de partid, din PDL, Laurențiu Dulamă. Motivul îl reprezintă faptul că, prin votul pe care l-a dat la ședința Consiliului Județean, Laurențiu Dulamă a aprobat indirect tăierea unor fonduri importante pentru municipiul Piatra-Neamț.

Asta l-a făcut pe Dragoș Chitic să creadă că între Laurențiu Dulamă și Ionel Arsene (președinte al PSD Neamț) ar exista o înțelegere.

”Este rușinos ceea ce s-a întâmplat, am impresia de întoarcere în timp, și am asistat la manifestarea comportamentului unui om care are doar interesul politic să susțină doar primarii din propriul partid, vitregind pe ceilalți primari, de alte culori politice”, a declarat primarul Dragoș Chitic despre Ionel Arsene.

”Legat de fostul coleg Dulamă care a susținut proiectele așa cum au fost ieri promovate de Arsene și PSD…. A fost rușinos și atitudinea pe care a avut-o ieri în CJ Neamț este de neînțeles și mă duce cu gândul că au bătut palma cei doi”, a completat primarul municipiului Piatra-Neamț.

Și președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, i-a amintit lui Laurențiu Dulamă că, în momentul în care ”a fost umilit de PSD”, liberalii i-au întins o mână de ajutor.

”Atunci când domnul vicepreședinte Dulamă a fost umilit, din partea PNL a avut susținere. Însă acum pot să spun că este inadmisibil să votezi împotriva orașului unde ai avut funcții de conducere, așa cum a făcut domnul Dulamă”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, făcând aluzie la faptul că Dulamă a fost directorul Parking S.A. în mandatele de primar ale lui Gheorghe Ștefan.

Reamintim că în ședința CJ de joi, majoritatea PSD-ALDE-Laurențiu Dulamă a aprobat o rectificare bugetară care, între altele, dă comunei Oniceni de 12 ori mai mulți bani ca municipiului Piatra-Neamț.

Mai multe amănunte puteți reciti și revedea aici

Articolul anterior

PNL Neamț cere abrogarea urgentă a Legii recursului compensatoriu! ”PSD ține blocat proiectul în Camera Deputaților!”

Articolul următor

Israelian mort în accident la Hanul Ancuței

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.