NewsAllert :

Primarul Andrei Carabelea: „Zeci de mii de pietreni nu au astăzi apă din cauza incompetenței, indolenței și nepăsării Apa Serv și a CJ Neamț!”

Cutremur de magnitudine 3,3 produs lângă Piatra-Neamţ (joi, 28 martie)

Vasile Panaite intră în echipa PUSL şi va fi viitorul primar al municipiului Piatra-Neamţ (comunicat de presă)

Un şofer din Piatra-Neamţ a accidentat un pieton şi apoi a fugit de la faţa locului

Carmen Nastasă vine miercuri LIVE, de la ora 20,00, la podastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”

Bărbat din Dragomireşti, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în cartierul Dărmăneşti (27 martie)

Vasile Panaite este candidatul PUSL la Primăria Piatra-Neamţ! Vrea referendum odată cu localele!

Vasile Panaite face anunţul zilei! Live, de la ora 20,00, la podcastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”!

Sinucidere în Neamţ! S-a închis în autoturism şi apoi şi-a dat foc!

Panică într-un bloc din Piatra-Neamţ după ce un „Dorel” a tăiat ţeava de gaz dintr-un apartament

Se opreşte apa în oraşul Roznov şi comuna Zăneşti timp de 13 ore

Viceprimarul comunei Zănești și mai mulți consilieri locali s-au alăturat USR Neamț

DIICOT Neamţ, prăpăd printre traficanţii de droguri! Două grupări, destructurate de procurorii anti-mafia!

Primarul Andrei Carabelea vine la podcastul „Față în față cu Gabriel Apetrii„ luni, de la ora 20,00

29 martie 2024

ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoș Chitic a luat o hotărâre cu privire la locurile de joacă din Piatra Neamț

Primarul Dragoș Chitic a decis ca în toate locurile de joacă din municipiul Piatra Neamț să fie montate panouri pe care vor fi trecute condițiile în care pot fi folosite acestea. Decizia a fost luată după ce o parte dintre aceste locuri de joacă au fost deteriorate.

Pentru a fi constate toate problemele din aceste spații, reprezentanții Primăriei Piatra Neamț vor trece o dată pe lună prin fiecare zonă pentru a inventaria situația.

”Pentru a fi mai eficienti in asigurarea unor spatii de joaca corespunzatoare am modificat procedura de verificare si interventie, astfel incat fiecare loc de joaca este verificat cel putin o data pe luna. Intervenim cu prioritate acolo unde se constata necesare lucrari de reparatie, in paralel cu intretinerea curenta conform unui grafic stabilit. In perioada urmatoare se vor monta la fiecare loc de joaca panouri care sa prezinte conditiile ce trebuie respectate”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Edilul a mai spus că în municipiul Piatra Neamt sunt 46 locuri de joaca iar pentru urmatorii ani, municipalitatea și-a propus amenajarea a încă 10 locuri de joacă.

Articolul anterior

S-a stabilit data alegerilor parlamentare!

Articolul următor

Jănel Iosub ar urma să fie înscăunat, astăzi, director la Locativ Serv Piatra Neamț

4 Commentarii

  • Veniti seara pe Aleea Ulmilor sa vedeti cum isi fac de cap manelistii , alo politia coborati din masini si luatii la intrebari .

  • Locurile de joaca sunt foarte putine si cu deficit de obiecte pentru joaca copiilor. Ca sa nu mai spun de banci. De ex. In Darmanesti, la Maelvi, care pe deasupra, mai e si langa strada, de unde pericole, zgomot infernal, praf. Loc insuficient de mic pentru cati copii sunt in zona. Ce alte locuri mai sunt inDarmanesti? Foarte putine. As semnala ca exista unul si in spatele Bisericii Catolice, bun ca amplasament, dar este intr- o stare deplorabila. Si lista este lunga. Asa ca Dl. Primar, asteptam cu nerabdare sa va tineti de cuvant, sa reparati imediat aceste locuri de joaca, dar sa mai faceti si altele, caci au nevoie si copiii de facilitati.

  • Lasati panourile! Nu incepeti de la coada. Faceti mai intai ca aceste spatii sa fie sigure! Nu stiu daca stiti ca majoritatea sunt facute in bataie de joc! Cuie care strapung scandurile putrede, nicio protectie pe topogane, care sa impiedice caderile de la inaltime. Bare de fier extrem de periculoase. OPC-ul o fi vazut toate astea? sau nu e de competenta lor?
    Exista in tara asta firme specializate in realizarea de spatii de joaca. E drept, nu sunt firme „de casa”, dar daca va doriti cu adevarat sa schimbati ceva, lasati etapa cu panourile pentru final.
    De ce nu se amenajeaza locuri de joaca, de sport, in incinta scolilor primare si a gradinitelor? Asa cum vedem in orice tara civilizata? E drept, Romania inca nu a atins acest standard…
    Poate jurnalistii ataseaza si niste poze cu locurile de joaca din municipiul resedinta de judet. Si chiar cu cele din curtile creselor si gradinitelor. Sa nu ziceti ca va plac si ca le gasiti in regula, ca nu va cred! Poate doar daca nuaveti copii, nu va dati seama ce mizerii sunt aceste chestii numite topogane, leagane, balasoare.
    Si pentru comparatie, pozati si pe la altii: sate, comune, orase mai mici din Neamt.

  • Cartierul Darmanesti nu e pe lista de prioritati. cel putin nu la acest capitol. Zicea un tovaras ca in Darmanesti nu se fac locuri de joaca pe motiv ca le vandalizeaza tiganii. Ca se vezi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular