ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoș Chitic: MEGA-MALL-ul din Piatra Neamț va fi gata anul acesta!

Primarul Dragos Chitic a precizat că a purtat, în cursul zilei de miercuri, o discuție cu reprezentanții dezvoltatorului (NEPI) și aceștia au precizat că în primăvară vor demara lucrările de construire a mallului din cartierul Precista. Reprezentanții NEPI au estimat că până la sfârșitul acestui an, mall-ul din Piatra-Neamț va fi inaugurat.mall3

Primaria va sprijini investitorul pentru obținerea avizelor si autorizațiilor necesare.

”E un lucru bun pentru orașul nostru, pentru forța de munca, pentru mediul de afaceri. Reprezentanții investitorului vor găsi in Primaria Piatra-Neamț un partener corect care ii va sprijini in realizarea acestei investiții”, a declarat primarul Dragoș Chitic.mall2

Articolul anterior

Accident la Roznov! A intrat cu mașina în bar!

Articolul următor

Ce solicită mediul de afaceri de la conducerea Primăriei Piatra Neamț

6 Commentarii

  • Super! vom avea si piata la maal?

  • Deci Mega Mall Piatra-Neamt va arata exact la fel ca Mega Mall Bucuresti ?

  • Nu are nici o treaba cu cel de la Bucuresti. Ala are cca 50.000 mp, al nostru doar 25.000. Si se va numi Piatra Neamt Shopping City. A se vedea pe site-ul NEPI (seamana cu cel de la Tg. Jiu).

  • A mai fost unul pe la piata mare si cand si-au dat seama ca nu avea nimeni sa inchirieze spatiile au bagat acolo politia…etc ,toate construite pe banii edililor ,acum in maratei ,alti bani alta distractie ,noi afaceristi cu taramabe de doi bani ,una la fel cu alta ..,da ma intreb cu ce bani vor cumpara edilii nostri care de mult sunt doar o mana de oameni de varsta mai mult batrana decat tanara ….ca industrie ,productie ,etc de mult nu s-a auzit prin oras pe acolo ,nici macar turismul nu s-a dezvoltat asta ca tot am fost numit oras turistic ,…….. minte ….deloc …interese ascunse meschine….

  • ce treaba are acest om cu mall-lul si cine la rugat sa se ocupe de asemenea probleme private.sau doreste sa ne induca in eroare pentru a uita de piata centrala.si mai sigur partidele politice si-au impartit investitiile.psd vorbeste de piata centrala iar pnl de maal.nu ar fi mai bine ca politicul sa se ocupe de problemele de zi cu zi ale cetatenilor si sa nu mai prinda avioane.primarul interimar incepe sa viseze frumos sau e o boala transmisa pe baza de birou de lucru de fostul primar?

  • Cine stie se pot inchiria spatii de acum sau trebuie intai sa fie gata??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular