ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoş Chitic, reacție la criza apei! Prefectura şi CJ tac!

Îmi exprim nemulțumirea față de modul în care Apaserv, o societate a Consiliului Județean Neamț, a gestionat problema avariei apărute în magistrala de alimentare cu apă a oraşului. Până la un punct am înțeles problema apărută, dar să nu poți remedia o defecțiune nici în 48 ore depăşeşte răbdarea şi înțelegerea mea şi mi se pare o dovadă de incompetență.

Solicit Consiliului Județean Neamț, acționarul majoritar al Companiei ApaServ, să ia măsuri urgente pentru ca un astfel de eveniment să nu se mai repete. Solicit ApaServ să stabilească o procedură clară de intervenție rapidă şi soluția tehnică cea mai potrivită în cazul avariilpr pe conductele principale de alimentare cu apă.

În această dimineață am participat la o întâlnire la Consiliul Județean cu factorii responsabili unde mi-am exprimat nemulțumirea, a mea şi a locuitorilor acestui oraş, pentru problema creată şi am cerut măsuri urgente pentru remedierea avariei cât şi pentru preîntâmpinarea unor astfel de situații.

Oamenii din Piatra-Neamț pot da dovadă de răbdare şi înțelegere doar până la o limită. Vă rog tratați cetățenii din Piatra-Neamț cu respectul cuvenit!

 

Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț

Articolul anterior

Un nou termen pentru furnizarea apei în Piatra Neamț: ”vineri, în jurul prânzului”…

Articolul următor

E prea de tot! Până la ora 19.00 sigur nu este apă la robinete!!! Ar putea apărea şi alte avarii!!!

8 Commentarii

 • Multumim domnule primar! Era imperios necesara pozitia si interventia dvs! Speram sa se remedieze aceasta situatie profund neplacuta in cel mai scurt timp posibil!
  Pe aceasta cale, eu, in calitate de cetatean al orasului, imi exprim nemultumirea si va solicit urgentarea masurilor in vederea remedierii avariei! Am un bolnav in casa care necesita ingrijiri speciale, iar apa in acest sens este mai mult decat necesara! Va multumesc

 • Propun dlui primar sa vina cu solicitarea catre Apa Serv, din partea cetatenilor, ca o compensare in urma acestui dezastru, sa ne scada din facturile de apa! Sa-si asume ei aceasta problema creata si sa ne scuteasca de plata si de eventuale majorari. Nu este vina noastra, dimpotriva suntem dezavantajati in acest caz.

 • cand or sa dea drumu la apa,aceasta va curge cu mal si cu rugina ,asa mi-au spus de la apaserv

  ,dar cine o sa plateasca pana ce apa va veni curata, tot noi prostii

 • Domnule primar (caci din partea mea si a majoritatii acestui oras, nu veti mai avea sansa asta din iunie 2016) interventia dvs este sterila, evaziva, pur formala si mai ales de capital politic. RUSINE !!! Reactia dvs trebuia sa fie imediata, prompta, cu solutii si prezenta la locul avariei.

 • Nici la ora asta nu au dat drumu la apa ….felicitari celor de la apa serv ,cuvintele sunt de prisos

 • Primaria lui Chitic e actionara la ApaServ. El si Dughir sunt oameni pusi de Stefan pe functii, amandoi PDL-isti, sustinuti de aceeasi gasca de interese. Acum, Chitic se gandeste ca poate sa mai prinda ceva capital electoral si da in Dughir aiurea, cand de fapt el avea toate parghiile pana acum sa previna astfel de situatii. Poate aflam si cum de s-au pierdut fondurile europene pentru o teava noua pe Petru Movila, ca nu cumva sa piarda Primaria Piatra Neamt garantia pe asfaltare. Numai bine, acum facem gauri ca sa reparam avarii. Chitic e, vorba americanului, full of shit…

 • Domnul primar arata cu degetul spre alți- ..reacție la criza … Prefectura şi CJ tac!Domnule primar dumneavoastra unde trăiți????Nu sunteți reprezentatul local ,edilul care poarta raspunderea pentru tot ce se intâmpla in municipiu?????De fapt,este mai ușor să acuzi decât sa rezolvi problemele!

 • Domnule primar, ce tine direct de competenta dumneavoastra aruncati in curtea Consiliului Judetean fara pic de responsabilitate civica! Mai mult, instigati si opinia publica nemteana in detrimentul interesului cetateanului simplu, care se vede limpede ca nu va va acorda votul mult ravnit. Unde va este carnetelul pe care l-ati folosit cu putin timp in urma cand ati iesit pe strazile orasului „in cognito” ? Trebuia sa fi notat si aceasta chestiune vitala si sa incercati sa gasiti solutii rapide. E mult mai comod sa dati declaratii de presa, nu-i asa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular