ISSN 2457 - 3973

Primarul Elena Chiriţescu (PNL), unul dintre cei mai performanţi edili din judeţul Neamţ

Primarul comunei Dumbrava Roşie, Elena Chiriţescu (PNL), este unul dintre cei mai performanţi primari din judeţul Neamţ.
Este doar unul dintre motivele pentru care preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, şi întreaga echipă liberală o susţine pentru un nou mandat în fruntea comunităţii.
„Doamna Chirițescu este un primar destoinic, aflată la primul mandat, care a realizat proiecte importante, proiecte care se văd și care au îmbunătățit considerabil nivelul de trai al comunității din care face parte. Își propune să continue pe aceeași linie, aducând noi inițiative pentru dezvoltarea comunei Dumbrava Roșie”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr – candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.
„Într-un parteneriat, Consiliul Județean Neamț – George Lazăr și Primăria Dumbrava Roșie – Elena Chirițescu, ne propunem să ne axăm pe dezvoltarea infrastructurii și atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare. În acest sens, prioritățile sunt modernizarea infrastructurii rutiere județene, revitalizarea zonei industriale Săvinești – Dumbrava Roșie dar și operaționalizarea unui centru gratuit pentru consultanță fonduri UE”, a subliniat primarul comunei Dumbrava Roşie, Elena Chiriţescu.
Alte proiecte vizat de echipa PNL Neamţ de la Dumbrava Roşie sunt „Școala verde”,„Sistemul de alimentare cu apă în satul Izvoare” şi „Eficientizarea iluminatului public”.

Articolul anterior

A murit una dintre victimele accidentului produs pe E85, în Neamţ

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă în comuna Gârcina

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular