ISSN 2457 - 3973

Primarul Stanciu-Viziteu: Grupul condus de PSD a făcut ferfeniţă bugetul Bacăului!

Grupul condus de PSD a făcut ferfeniță bugetul Bacăului, a declarat, marţi, primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu.
După şedinţa Consiliului Local în care a fost aprobat bugetul, edilul a acuzat PSD-ul că a distrus orice intenție de a moderniza oraș.
“PSD a ținut județul în noroi de 30 ani, este mediul în care se simt liderii PSD bine dacă îi țin pe oameni. Au tăiat banii de la reparația străzilor și au lăsat de cinci ori mai puțin (!!!) decât propunerea noastră. Au tăiat toate fondurile alocate pentru containerele subterane pe care le-am fi vrut amplasate la platformele de colectare a deșeurilor. Le place cu gunoiul la suprafață. Au tăiat fondurile de la construirea stadionului, pe care le alocasem pentru a începe documentația, așa cum ne-a solicitat Compania Națională de Investiții. Au tăiat fondurile care ne-ar fi permis să avem un transport public realizat de o societate a Primăriei, prin care puteam atrage fonduri europene pentru autobuze electrice. Au tăiat toate fondurile pentru extinderea Parcului Catedralei (zero lei!!!), au tăiat fondurile de la modernizarea parcurilor Cancicov și Gherăiești.
Atât sunt de cinici încât, pentru ei, un nou-născut ai cărui părinți au ghinionul să fie șomeri nu merită să primească un ajutor ca un copil cu părinții milionari în euro! Dacă s-ar naște în timpul bugetului PSD, un copil sărman ar beneficia de ZERO lei, iar un copil al liderilor milionari în euro ai PSD ar beneficia de 2000 lei”, a acuzat Lucian Daniel Stanciu Viziteu.
Primarul de Bacău a adăugat că “în dispreț față de antreprenori”, consilierii PSD au tăiat fondurile necesare unui brand al orașului în jurul conceptului “Made în Bacău”.
“Au refuzat ca peste 10.000 copii băcăuani să primească sprijin pentru a face mai mult sport în școală. Din fericire pentru acest oraș, acțiunea coordonată azi de PSD a fost una ILEGALĂ. Vom salva orașul!”, a precizat primarul de Bacău.
Anterior şedinţei de Consiliu Local, reprezentanţii Alianței Social Umaniste (PSD/PPU-SL), PRO România, PER și consilierul independent D. Chirilescu au anunţat că vor susţine un amendament comun la buget intitulat “Dezvoltare și investiții pentru Bacău, fără clientelism politic marca Viziteu”.
Amendamentul viza realocarea a peste 21 de milioane lei, de la „Cheltuielile de funcționare”, către obiective de investiții și dezvoltare locală.

Articolul anterior

Traficant de droguri din comuna Nicolae Bălcescu, reţinut de DIICOT Bacău

Articolul următor

Vlad Ciurea (comisar şef OPC Neamţ): “Un consumator bine informat va fi un consumator mulțumit!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *