NewsAllert :

Prezența la vot la ora 08.00 în Neamț! Ruralul este peste urban și decide soarta județului!

Să votezi, este sigur! Să nu participi la vot, este boală lungă pentru cel puțin 4 ani (video)

Gospodărie lovită de fulger la Bârgăuani. A luat foc!

Accident cu 6 victime încarcerate la Roznov! Un TIR a intrat într-un autoturism! (sâmbătă, 26 septembrie)

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

  • 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Primul cinematograf în aer liber din județul Neamț

Primul cinematograf în aer liber din județul Neamț va fi amenajat în municipiul Roman pe baza unui paterneriat între primărie și un operator privat.

Primarul Lucian Micu a declarat, vineri, că cinematograful va fi amenajat în parcarea Roman Value Center iar deschiderea va avea loc pe 17 iunie.

”Am o veste bună pentru iubitorii cinematografiei! Astăzi, încheiem un parteneriat public-privat pentru amenajarea unui cinematograf în aer liber, de tip drive-in. Investitorul de la Roman Value Centre va realiza această investiție, în parcarea complexului comercial. După cum știți, atât timp cât există un risc al continuării îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, cinematografele din marile centre comerciale rămân închise, astfel încât singura alternativă posibilă la acest moment pentru a urmări cele mai noi pelicule rămâne cinematograful drive-in. Deschiderea cinematografului urmează să aibă loc săptămâna viitoare, pe 17 iunie. Proiecțiile cinematografice vor rula în intervalul orar 22.00 – 24.00, pentru un număr maxim de 200 de autoturisme și 100 de persoane pe locuri amenajate în gradenă, cu respectarea măsurilor speciale de prevenire a infecției cu coronavirus. Sunetul pentru cei care vor urmări peliculele din autoturisme va fi transmis prin intermediul unei frecvențe radio locale, pe care clienții o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al mașinii”, a declarat primarul Lucian Micu.

Edilul a adăugat că vor fi continuate demersurile pentru reabilitarea cinematografului ”Unirea” din Roman.

”Chiar dacă nu știm ce ne rezervă viitorul prin prisma acestei pandemii, care ne-a schimbat multora stilul de viață, voi duce la bun final și proiectul european depus în urmă cu doi ani, pentru reabilitarea Cinematografului Unirea. Informațiile pe care le am de la Minister sunt acelea că proiectul se află în evaluare. Sper ca în acest an să putem semna contractul de finanțare și apoi să ne apucăm de treabă. Dacă totul merge așa cum ne-am propus, în 2023, vom avea propriul nostru cinema, cu trei săli, unde vom putea urmări filme, dar vom putea organiza și alte activități artistice. Până atunci, important este să avem răbdare, alegând alternative care ne țin pe noi și pe cei dragi în siguranță”, a mai spus primarul Lucian Micu.

Articolul anterior

Sâmbătă, parastasul de 7 ani al părintelui Iustin de la Petru-Vodă! Va fi dezgropat trupul, potrivit obiceiurilor?

Articolul următor

Noul bloc de locuinte ANL din municipiul Piatra Neamt prinde contur!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *