ISSN 2457 - 3973

Prinși beți sau fără permis de polițiștii din Neamț

La data de 10 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat un bărbat de 61 de ani, din Timișești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Savodeanu din Tîrgu Neamț.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

***

Azi-dimineață, în jurul orei 07.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 10 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Politiei orașului Roznov au depistat un tânăr de 28 de ani, din Piatra Șoimului, în timp ce conducea un moped pe strada Școlii din Roznov.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere

***

La data de 10 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Botești.

Polițiștii au efectuat verificări și au constatat faptul că bărbatul are suspendat permisul de conducere.

***

La data de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Piatra Şoimului au depistat pe strada Zăvoiului din localitate, o autoutilitară condusă de un bărbat de 44 de ani.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul din Piatra Șoimului nu posedă permis de conducere.

În cele trei cazuri prezentate, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Articolul anterior

Femeie accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț

Articolul următor

Nu vă panicați! Sistemul RO ALERT intră iar în testări!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *