ISSN 2457 - 3973

Profu’ de sex din Piatra-Neamț are DOSAR PENAL! Polițiștii s-au autosesizat! (iată mesajele indecente)

Reprezentanții IPJ Neamț s-au autosesizat despre cazul profesorului de matematică de la Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” Piatra-Neamț care cerea poze nud unei eleve.
Polițiștii au încadrat, deocamdată, acest caz la hărțuire sexuală, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

„Astăzi, 19 ianuarie, în urma apariției în spațiul on-line a unor conversații dintre o elevă și un cadru didactic al unei instituții de învățământ, din Piatra Neamț, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de hărțuire sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Georgiana Moșu.

Jurnaliștii de la RISE PROJECT au publicat, marți, în mediul on-line, capturi cu mesajele pe care profesorul de matematică le-a trimis unei eleve, dintr-o clasă de seral.
„Credeam că trimiți o poză cu tine goală, că de matematică sunt sătul”, i-a scris profesorul, întrunul dintre mesaje, elevei în vârstă de 21 ani.
”La mate nu am pus niciodată 2 și 3 la elevele frumoase. Cel puțin nota 6, întotdeauna”, a mai spus într-un mesaj, în încercarea de a primi pozele cerute.
Într-un final, tânăra a trecut peste rușine și teamă și l-a reclamat pe profesor la conducerea liceului.
Profesorul a aflat și a început să o amenințe și înjure pe tânără: ”cățea în călduri”, ”handicapată curvă”, ”jigodie ordinară”.
Mai târziu s-a justificat că ar fi fost beat și nu a raționat când i-a cerut fetei poze cu ea dezbrăcată: ”Era o oră târzie și am tras singur două damigene de vin (…) deci eram în timpul liber când pot agăța câte curve vreau”.
Au continuat și intimidările: ”Sunt strănepot de judecător, frate de grefier, iubitul unei persoane din justiție, frate de polițistă”.
Directoarea adjunctă, Mihaela Zachman, a declarat celor de la RISE PROJECT că incidentul nu este problema școlii!!!! Cel puțin ciudată această declarație, având în vedere că dialogul între profesor și elevă avea la bază situația școlară.
„Trebuia să facă plângere la poliție că este agresată. Regulamentul școlar nu-mi permite să văd ce face omul în viața lui privată, seara”, ar fi declarat directoarea adjunctă a liceului.
Eleva a povestit însă că profesorul a abordat-o cu o cerere de prietenie pe Facebook, apoi i-a cerut să se întâlnească, dar l-a refuzat.
În momentul în care profesorul i-a solicitat imagini nud, aceștia vorbeau despre teme, deci ARE LEGĂTURĂ CU ȘCOALA!
Iată capturile conversațiilor între cei doi:

Articolul anterior

Revolta părinților de la Liceul de Arte ”Victor Brauner”: ”Conducerea ISJ Neamț desființează nejustificat o clasă a IX-a!”

Articolul următor

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Un comentariu

  • Părerile directoarelor le știm. Eu sunt curios ce zice iubita din justiție. :))))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *