ISSN 2457 - 3973

PSD ia apărarea prefectului de Neamț (comunicat de presă)

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: PNL Neamț se face de râs în fața cetățenilor. Au ajuns să ceară demisia celor care își fac treaba

„Liberalii nemțeni își pun poalele în cap și se fac de râs încă o dată. Au ajuns să-i ceară premierului Dacian Cioloș să demită un funcționar public pentru că își face treaba pentru care este plătit. Dacă se poate, atunci când vine vorba despre reprezentanții PNL, autoritățile statului ar trebui să închidă ochii. Este o chestiune normală și de bun simț ca primarul Chitic să își lămurească situația. Legea trebuie respectată de toată lumea, nu preferențial. Le propun liberalilor ca mai bine să-i ceară demisia primarului interimar Chitic. În cazul acestuia chiar există motive. Faptul că este un traseist politic este unul dintre motive. Faptul că a dat dovadă de incompetență în actul administrativ este, de asemenea, un motiv la fel de bun. Și nu în ultimul rând, faptul că a ajuns primar intrând pe ușa din dos a Primâriei, cu ajutorul combinațiilor de profitori politici ale liberalilor este un motiv la fel de bun pentru Chitic să plece acasă și să scutească nemțenii de incompetența lui arhicunoscută. Situația politică a lui Chitic trebuie elucidată, iar acest lucru este în interesul pietrenilor. Primarul interimar este un om politic laș, care nu va recunoaște vreodată că ține cu dinții de scaun. Nu cred că cetățenii din Piatra Neamț vor ca orașul lor să fie condus de un edil aflat în ilegalitate. Poate liberalii își doresc asta, dar știm deja că interesul public și interesul de partid al PNL Neamț au fost întotdeauna două concepte care s-au bătut cap în cap pentru Chitic și gașca lui. A trecut vremea combinațiilor politice pe care le-au învățat PDL-iștii și PNL-iștii de la mentorul lor Băsescu. Este momentul pentru o politică în interesul cetățenilor, în care personaje politice aflate în ilegalitate, precum interimarul Chitic, nu au ce să caute”.

Articolul anterior

Tot mai mulți bătrâni din Neamț cad victime tâlharilor în văzul lumii!

Articolul următor

Toxicomania canabică (partea a III-a)

3 Commentarii

  • Toata stima pentru Domnul prefect.Guvernul trebuie sa inteleaga ca,este important sa aiba in teritoriu o persoana tanara si stimata de catre cetateni.Eu sunt membra PRU si sunt pentru sustinerea lui sa ramana la carma judetului.

  • Un asemenea comunicat nu-l ajuta pe prefect, dimpotriva.

  • nu ar fi bine ca sa nu mai sustina pe prefect omul care a contribuit la instalarea sa.s-au intalnit doi flacaii de la tg.neamt si au hotarat sa faca totul ca unul sa conduca politicsi unul guvernamental.,apoi sa-u asezat cu documente si e o mare problema daca unul v-a fi schimbat.nici psd nici judetul nu pierde nimic daca pleaca amandoi.aici e vorba de gasca si nu de oameni foarte bine pregatiti.de ce nu analizeaza domnul in cauza daca este in regula cum au preluat presedentia consiliului judetean.aceasta functie a fost ocupata de un membru unpr datorita voturilor date de cetatenii acestui judet.psd nu are nici un merit pentru castigarea acestei functii.cand a decedat presedintele cj neamt s-a respectat regula acuma insa prin aranjament functia a trecut la psd care nu se mai satura de butoane.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular