ISSN 2457 - 3973

PSD își anunță candidatul la Primăria Piatra-Neamț pe căi ascunse

PSD nu și-a anunțat oficial candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț dar o face neoficial pe diverse căi.

Așa cum am anunțat în exclusivitate în urmă cu aproape 3 săptămâni, PSD va miza cel mai probabil pe directorul unei societăți comerciale, cu un nume important în domeniu. Dar cu experiență politică și în administrație ZERO, ceea ce este o vulnerabilitate, pentru că astfel devii ușor o marionietă în mâinile păpușarilor.

Strategia PSD Neamț de prezentare a candidatului la Primăria Piatra-Neamț este una de nivel mediu.

Pe diverse căi a început deja promovarea candidatului, fie prezentându-l ca un ”ambasador” al județului Neamț, fie arătând pe site-uri activitatea societății pe care o conduce.

Pe alte căi paralele a fost lansată ca diversiune candidatura certă la Primărie a unui alt membru PSD, respectiv a lui Adrian Niță. Exclus!

În realitate, candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț din partea PSD Neamț este stabilit de mai multă vreme.

Așadar, la Primăria Piatra-Neamț nu va candida din partea PSD nici Florentina Moise, nici Daniela Soroceanu, nici Adrian Niță și nici vreun alt membru cunoscut sau mai puțin cunoscut.

Informațiile noastre din interiorul partidului spun că cel care va candida la funcția de primar este Ioan Anton Măzărianu, un om apropiat șefei PSD Piatra-Neamț și care se bucură și de sprjinul conducerii filialei.

Vom reveni!

Articolul anterior

ALERTĂ Un nou accident în intersecția ”morții” de la Girov

Articolul următor

În lipsa argumentelor, pesedistul Răzvan Cuc atacă liderii PNL Neamț cu poze ciordite de la presă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *