ISSN 2457 - 3973

PSD Neamţ vrea să ”radă” tot la alegerile parlamentare! 6 deputaţi şi 2 senatori! Uite cine candidează!

PSD Neamţ vrea să câştige aproape tot la alegerile parlamentare din judeţul Neamţ. Deputatul Ioan Munteanu, directorul de campanie al PSD Neamţ, a declarat, vineri, că target-ul asumat în faţa conducerii centrale a partidului este de ”5 – 6 deputaţi şi 2 senatori”.

”Ne-am angajat la centru să obţinem 2 senatori şi 5 sau chiar 6 deputaţi. Suntem determinaţi să obţinem acest scor. La această dată nu avem stabilită ordinea pe listă, dar listele şi ordinea le vom avea validate până pe 21 octombrie. Vom avea liste de colegi din tot judeţul, femei, tineri, bărbaţi”, a declarat deputatul Ioan Munteanu.

Între cei care se vor regăsi pe liste vor fi preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, deputatul Ioan Munteanu, inspectorul şcolar judeţean Viorel Stan, fostul prefect Vlad Angheluţă, viceprimarul Luminţa Vîrlan, consilierii judeţeni Dan Andruşcă, Oana Bulai, Ciprian Şerban sau Dan Manoliu, fosta preşedintă a CJ Neamț, Emilia Arcan.

Interesantă devine – dacă va fi – candidatura preşedintelui PSD Neamţ, Ionel Arsene, în condiţiile în care PSD are o reglementare internă prin care cei care devin parlamentari trebuie să renunţe la celelalte funcţii alese. Ori Ionel Arsene este preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ!

Articolul anterior

Vicepreședintele Ion Asaftei: Avem realizate stocurile de material anti-derapant!

Articolul următor

PNL Neamț îi cere lui Viorel Stan să demisioneze din funcția de inspector școlar general al județului!

4 Commentarii

  • Cum? fara suculet? No puedo creer

    • Ba si el!

  • cat timp renunta la actualii parlamentari, e de bine… ca degeaba i-a trimis Neamtul in Parlament… au fost buni sa apere colegii de justitie si sa mai bage legi cu dedicatie … o rusine pentru judetul nostru, unul din cele mai sarace din tara sa trimitem oameni care nu fac nimic, dar nimic…

  • nimeni nu mai intelege nimic de la psd neamt.de ce face in continuare munteanu cartile.acest deputat expirat oare nu se mai satura de jocuri de culise?la alegerile locale savura modul aiurit in care arsene obtinea functia de presedinte.tot munteanu ia dat-o „pe viata” asa cum s-a exprimat.acum ne trezim ca marele arsene vrea deputat.este si normal sa fie primul pe lista doar e presedintele filialei neamt psd.dar vad ca insista in prostie si munteanu.ce combinatii mai doreste?s-au ia cerut stefan de acolo de unde este.cat de nepregatit poti sa fii pentru a vota aceste propuneri?de aceea suntem o colonie fiindca asemenea clovni se baga la butoane.asa este suntem cei mai saraci europeni si am umplut strainatatea cu sclavii moderni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.