ISSN 2457 - 3973

PSD se resetează … cu aceiași baroni locali! Reforma partidului, formă fără fond!

Nu ar fi foarte multe de spus despre Comitetul Executiv al PSD de marți seară. Totuși câteva concluzii ar putea fi trase prin prisma declarațiilor făcute la finalul ședinței.

  • Plecând de la tristul dar adevăratul banc de pe rețelele de socializare, PSD-ul spunea românilor că Viorica Dăncilă era bună ca președinte al României dar nu a mai fost bună ca președinte al partidului.
  • Baronii locali ai PSD au demonstrat încă odată cât de bine controlează partidului și au făcut un nou exercițiu de forță înlăturând conducerea partidului.
  • Resetarea PSD anunțată de noul președinte interimar, Marcel Ciolacu, se face cu aceiași baroni locali. Au fost numiți 15 vicepreședinți, toți președinți de filiale județene.
  • Reforma în PSD rămâne o formă fără fond. Ca atare, partidul va continua picajul în care a intrat odată cu alegerile europarlamentare. Atâta vreme cât baronii rămân la butoane, nu interesează pe nimeni.
  • Social-democrația costă mult. Viorica Dăncilă a venit la sediul PSD cu același BMW serie 7 în valoare de 150.000 euro. Cel mai probabil, de astăzi îl va plimba pe Marcel Ciolacu.

Singura întrebare, care poate fi și retorică, este dacă într-adevăr în cele 24 de ore de învoire din penitenciar, Liviu Dragnea s-a întâlnit cu o parte dintre liderii județeni ai PSD, rămași credincioși lui, și a pus la cale debarcarea Vioricăi Dăncilă și numirea lui Marcel Ciolacu.

Read Previous

USR Tîrgu Neamț nu-i vrea ”în bloc” pe toți din organizația PRO România

Read Next

Casă distrusă de un incendiu, noaptea trecută, la Dochia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *