ISSN 2457 - 3973

PSD va susține un independent la Primăria Piatra Neamț?! Vezi profilul candidatului!

PSD Neamț pregătește o nouă lovitură de imagine. După proiectul prin care vrea să implice comunitățile locale pentru desemnarea consilierilor locali/județeni, neangrenați politic, social-democrații ar putea anunța că vor susține un candidat independent pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.

Surse demne de încrede din partid ne-au dezvăluit că începând de săptămâna viitoare se va desfășura, în Piatra Neamț, un sondaj de opinie care va include 4 membri și cel puțin un independent.

Cei 4 potențiali candidați, membri ai PSD Neamț sunt deputații Ioan Munteanu, Vlad Marcoci și Liviu Harbuz, și consilierul local Aurelia Simionică.

Puțini din interiorul PSD Neamț știu deocamdată cine este independentul care ar urma să intre în sondaje. Se pare că se încadrează în profilul indepenendetului căutat de pietreni: bărbat, cu vârsta între 40 – 55 ani, cu profesie și carieră în domeniu, nu a mai făcut politică niciodată.

Înțelegem că și independentul și-a dat acceptul de a intra în sondaje și de a accepta o eventuală candidatură la Primăria Piatra Neamț. Desemnarea ca și candidat la funcția de primar nu este strâns legată de situarea pe prima poziție în sondaje. Va conta foarte mult și potențialul de creștere în cele 5 luni cât au mai rămas până la vot.

Nu facem speculații însă credem că jocurile sunt deja făcute pentru desemnarea candidatului la funcția de primar. Asta pentru că social-democrații par să fi înțeles ce a cerut ”strada” după tragedia de la Colectiv.

Iar sondajele efectuate încă din vara anului trecut la Piatra Neamț, atât de partide cât și de diverse organizații non-politice, au creionat candidatul ideal ca fiind un independent, cu vârsta 40-55 ani, bărbat, cu profesie și carieră.

 

 

  Articolul anterior

  Ger năpraznic în Neamț! Vezi temperaturile de la ora 07.00 din principalele orașe din județ!

  Articolul următor

  Un bătrân din Piatra Neamț a fost înșelat de un fals angajat al E-ON!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular