ISSN 2457 - 3973

Ramona Tofan, candidată ADU pentru Consiliul Local: “Piatra-Neamț trebuie să fie pe harta turistică a României”

Ramona Tofan, consilier local USR, își anunță candidatura pentru un nou mandat în Consiliul Local, pe lista Alianței Dreapta Unită. Absolventă a Academiei de Studii Economice din București și profesionist cu experiență în sectorul bancar, Ramona este hotărâtă să continue să lupte pentru interesele cetățenilor din Piatra Neamț.

Cu o carieră solidă în sectorul privat, unde a învățat importanța competenței, profesionalismului și respectului, Ramona Tofan și-a dedicat timpul și eforturile pentru a aduce aceste valori în administrația publică.

Am decis să mă implic în politică pentru a schimba modul în care este tratat cetățeanul. Vreau să lupt pentru șanse egale pentru toți și să fiu vocea pietrenilor în Consiliul Local, a declarat Ramona Tofan.

În timpul primului său mandat, Ramona Tofan a fost activă în promovarea transparenței instituționale și a participării civice. Printre proiectele susținute de ea se numără: transparența instituțională (aprobarea unui proiect la începutul mandatului pentru creșterea transparenței în activitățile instituționale), modul de susținere a concursurilor în primărie (un proiect aprobat ulterior, menit să asigure corectitudinea și transparența în organizarea concursurilor), încurajarea pietrenilor care-și montează panouri fotovoltaice.

În noul mandat, Ramona Tofan își propune să implementeze proiecte care să aducă Piatra-Neamț pe harta turistică a României.

 “Îmi doresc să avem cel puțin trimestrial un eveniment care să atragă turiști din zona Moldovei și un eveniment anual care să atragă turiști din toată țara, pasionați de mountain bike (prin amenajarea de trasee montane), pasionați de muzică (prin organizarea unui festival national de folk). De asemenea, există potențial să organizăm un turneu de tenis pentru amatori, pe care să îl transformăm într-un turneu național. Voi propune și susține proiectele prin care școlile din Piatra-Neamț să devină mai prietenoase cu elevii și voi continua proiectul nostru de acum patru ani de a comasa firmele Consiliului Local – s-a aprobat comasarea Salubritas cu Publiserv, dar nici până acum nu s-a finalizat operațiunea, a adăugat Ramona Tofan.

Cod unic de identificare: 21240009

 

Articolul anterior

A fost stabilit noul antrenor al CSM Ceahlăul! A jucat la Inter Milano, Monza, Modena şi Cesena.

Articolul următor

Florentina Luca-Moise: Voi reface toate curțile grădinițelor și toate locurile de joacă din oraș. Voi face terenuri pentru mișcare și locuri de relaxare pentru vârstnici in fiecare cartier!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular