ISSN 2457 - 3973

Raportul de activitate al primarului Dragoş Chitic pe anul 2015

Primarul Dragos Chitic si-a prezentat raportul de activitate in cadrul unei conferinte de presa.

Raportul este intitulat ,, Normalitate in administatie- Piatra-Neamt 2015″ şi este structurat pe mai multe capitole. În primul rând se observă, scriptic şi faptic, o îmbunătăţire a relaţiei dintre contribuabili şi funcţionarii instituţiei dar mai ales deschiderea Primăriei către nevoile pietrenilor.

De asemenea, în raport se vorbeşte de realizarea unei agende de lucru săptămânale pe baza căreia s-au desfăşurat toate acţiunile importante ale conducerii primăriei de-a lungul anului 2015. Pe baza acestei agende s-au discutat problemele de rezolvat dar au fost urmărite şi progresele aferente.

Raportul prezintă şi situaţia reală a celor 6 societăţi ale consiliului local,dintre care 4 sunt deja pe profit dar explică şi deciziile luate pentru societăţile ”Perla Invest” şi ”Urban”.

”Acestea sunt, în sinteză, lucrurile realizate în 2015 la Primăria Piatra Neamț. Doresc să mulțumesc pentru colaborare pietrenilor în general, precum și consilierilor locali, angajaților din societățile subordonate Consiliului Local, angajaților primăriei și colaboratorilor. Am făcut împreună lucruri bune în 2015, dar sunt conștient că mai sunt multe de făcut. Dacă 2015 a fost anul normalității, 2016 trebuie să fie anul performanței. Cetățenii asteaptă să asigurăm serviciile publice cel puțin la același nivel din 2015 și pot să le garantez că așa se va întâmpla. Dar 2016 trebuie să însemne și ambiții mai mari pentru Piatra Neamț. Orașul are nevoie de proiecte noi, iar administrația va face eforturi mai mari pentru îmbunătățirea infrastructurii urbane și pentru atragerea de investiții în vederea creării de locuri de muncă. Cred în potențialul orașului nostru, cred că putem genera mai multă dezvoltare în Piatra Neamț și cred în capacitatea pietrenilor de a funcționa și mai bine ca o comunitate locală închegată, puternică”, a declarat primarul Dragoş Chitic.

Întreg raportul poate fi accesat pe site-ul Primariei Piatra-Neamt sau la urmatorul link-https://www.primariapn.ro/…/2006…/raport_activitate_2015.pdf

conf.bilant.2015-5606

Articolul anterior

Ultima şedinţă din acest an a Colegiului Prefectural Neamţ

Articolul următor

Polițiștii rutieră anunță unde sunt radarele în județul Neamț! Vezi aici unde sunt amplasate sâmbătă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *