ISSN 2457 - 3973

Război în țigănie în cartierul Văleni! A fost nevoie de intervenția ”mascaților”!

Noaptea trecută a avut loc în cartierul Văleni, din Piatra Neamț, un adevărat război între două grupări de rromi. Potrivit polițiștilor, totul a început în urma unui conflict verbal, legat de faptul că unul dintre grupuri petrecea mai zgomotos.
”Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că între două grupuri de 4 respectiv 3 persoane a izbucnit un conflict verbal. Urmare a conflictului, se pare că un bărbat de 42 de ani (care făcea parte din grupul de 3 persoane) a pătruns fără drept în incinta unei locuințe (care aparținea unei persoane din primul grup de 4) și a distrus un geam termopan. După acest incident cele 4 persoane din primul grup au produs distrugeri autoturismului ce aparținea bărbatului care a spart geamul termopan. Reclamanții au precizat că valoarea prejudiciului este de 1200 lei ( gemul termopan) și 3000 euro ( contravaloarea daunelor la autoturism)”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.
Se pare că între cele două grupuri există un conflict mai vechi iar noaptea trecută a fost reaprinsă scânteia.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru tulburarea ordinii si liniștii publice, amenințare, distrugere si violare de domiciliu.
Nu este pentru prima dată când în cartierul Văleni au loc astfel de incidente. Oamenii care locuiesc în Văleni sunt disperați de furturile, tâlhăriile și agresiunile pe care țiganii mutați din cartierul Speranța le comit.

Articolul anterior

Victor Ponta și-a anunțat demisia ”în alb” din PSD!

Articolul următor

ODIOS!!! O tânără cu handicap a fost violată de un individ de 63 ani! Fapta s-a petrecut lângă Mănăstirea Bistrița!

Un comentariu

  • cutite , sabii si toate cele fac parte din arsenalul tiganilor de pretutindeni , asta e viata lor, asa au fost crescuti si cred ca asa se vor comporta in viitor .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *