ISSN 2457 - 3973

Razie a Poliției Locale la țiganii din Văleni! Oamenii legii și-au pus mâinile în cap!

Polițiștii locali și reprezentanții Locativ Serv au efectuat, joi, o razie în cartierul Văleni pentru a vedea cât și cum respectă legea țiganii care au primit, sau nu, repartiție acolo. Ce au găsit oamenii legii? Iată comunicatul de presă al Poliției Locale cu mențiunea că așteptăm să vedem cum se concretizează ultima propoziție a acestuia ”Pe baza acestor constatari se vor lua masurile ce se impun”. valeni3

COMUNICAT DE PRESĂ POLIȚIA LOCALĂ PIATRA NEAMȚ

In dimineata zilei de 13.10.2016, Politia locala Piatra Neamt, impreuna cu reprezentanti ai Directiei de Asistenta Sociala  si ai  S.C. LOCATIV SERV S.A,          a efectuat o actiune in cartierul Valeni II din municipiul Piatra Neamt, in scopul verificarii situatiei locative a cetatenilor din zona, urmarindu-se respectarea repartitiilor la cele 24 de module tip container cat si la celelalte locuinte sociale, precum si in scopul efectuarii de anchete sociale de catre reprezentantii Serviciului de Asistenta Sociala.

Totodata, s-a avut in vedere si verificarea aspectelor sesizate de mai multi cetateni de etnie roma ce locuiesc in zona.

In cadrul acestei actiuni s-a constatat ca din totalul celor 24 de module tip container sunt ocupate cu forme legale un numar de 15 module, din care 4 sunt bransate la reteaua de energie electrica pe baza de contract cu furnizorul,  celelalte  9 module fiind neocupate.

De asemenea, s-a constatat ca 3 containere au numeroase dotari lipsa, fiind distruse sau demontate usile si ferestrele, iar grupul social  (inclusiv dusuri, spalatoare, W.C- uri) sunt degradate si nefunctionale.

Pe baza acestor constatari se vor lua masurile ce se impun. valeni4valeni5

Articolul anterior

Surse din ALDE: Ion Asaftei va fi cap de listă la Camera Deputaților!

Articolul următor

Fondurile alocate suplimentar județului Neamț pe programul ”Casa verde” s-au epuizat

6 Commentarii

  • Mai facetile case ! Dați-le beneficii si ajutoare ! La niște tineri , nu ați da casa . Dați la javrele astea care fura si dau in cap pe strada ! Si mai au si ajutoare sociale, alocații , mâncare de la cantina, transport gratuit. Oamenii de rând de ce nu au aceste beneficii?? Care muncesc , si care plătesc la stat ! Bravo vouă! Asa sa continuați si de duce țara de râpa!’pleaca tineretul de la casele lor din cauza voastra

  • Asta e Romania de azi ??????? Bine ca au dat case la valeni 1 la tigani si romanii cu probleme mari de sanatate au stat cu chirie ani intregi ??????????, si tiganii pana la urma au fost evacuati si au lasat in urma datorii la intretinere , apa si lumina ?????????????? , si cand ti se da locuinta sociala , ti se da intre tigani ????????? dar mai erau si alte case libere dupa cum s- a constatat recent dupa controlul facut ????????? Dar daca vrei sa ai o casa mai ca lumea si intr- o zona mai bunicica trebuie sa dai spaga multa ????????????? ca asa e in Romania ????????????? si nu mai zic de bataia de joc din partea angajatilor de la Locativserv ??????????????????? si te mai ia si la mistouri ?????????????

  • cand nu muncesti si primesti totul gratis, la ce sa te astepti !

  • Va astept in birou la mine sa-mi indicati persoanele din Locativserv care isi bat joc de chiriasi! @Lamborghini Karmine

  • La cum il stiu pe dl director Iosub Janel nu va lasa lucrurile asa ! Aveti incredere se va rezolva DAR Presa iar va incepe cu DISCRIMINAREA ROMMILOR DIN VALENI 2 ! NiCI NU STII CUM SA PROCEDEZI DIN CAUZA PRESEI !

  • Datorită țiganilor și mafiei politice, a ajuns țara aceasta în ultimul hal. Ne-au plecat copii,ne-au plecat părinții Mafia din politică în loc să se ocupe de problemele importante cum sunt țiganii,ei știu doar să distrugă țara jefuind-o de 26 de ani. Furați darar cancerul în tot neamul vostru de hoți. O gașcă de impostori ordinari, asta-i clasa politică.Stârpilea-r D-zeu sămânța toți hoții si țiganilor infecți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *