ISSN 2457 - 3973

Răzvan Cuc (candidat PSD PPU Primăria Piatra-Neamț): ”Joi voi prezenta proiectul centurii ocolitoare pentru Piatra-Neamț”

Candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț, PSD – PPU, Răzvan Cuc, a declarat, marți, că de circa 2 luni de zile lucrează cu o echipă de ingineri proiectanți și specialiști în construcția de drumuri la un proiect de centură ocolitoare a municipiului Piatra-Neamț.
”Proiectul este gata și îl voi prezenta public joi, de la ora 16.00, în Sala Mare a Consiliului Județean Neamț. Iar după aceea, îl voi prezenta tuturor pietrenilor”, a declarat Răzvan Cuc.
Acesta s-a declarat deranjat de faptul că, la începutul săptămânii, Dragoș Chitic a prezentat și el ca temă de campanie electorală proiectul centurii ocolitoare a orașului.
Mă bucur că această temă este tot mai prezentă în „ofertele” de la Piatra-Neamț. Este un proiect necesar. Dar greu. Și trebuie tratat cu seriozitate și profesionalism. De aceea, mi-e greu să înțeleg de ce un om care a fost șase ani în fruntea primăriei, vorbește superficial despre acest subiect și mai și postează fotografii luate de pe internet cu o bucată din autostrada Lugoj-Deva și cu un nod rutier al viitoare centuri ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca. Graba de a confisca o astfel de temă doar din interes electoral îi poate induce în eroare pe pietreni. Un astfel de subiect trebuie argumentat din toate punctele de vedere. Și nu poate fi ilustrat cu fotografii copiate de pe internet”, a adăugat Răzvan Cuc.
Candidatul PSD – PPU la Primăria Piatra-Neamț a precizat că la evenimentul de joi va prezenta proiectul detaliat, cu hărțile, detaliile tehnice și imaginile din zona unde ar urma să fie construită centura ocolitoare a municipiului Piatra-Neamț.

Articolul anterior

Florin Zaharia (USR PLUS Neamț): Educație adevărată pentru o viață mai bună.

Articolul următor

Emblema de onoare a IGSU pentru un pompier al ISU Neamț, pentru fapte de eroism

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *