NewsAllert :

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

Comuna Hangu s-a făcut de rușine! Contra-manifestație PSD tipic bolșevică la vizita premierului Orban!

Mugur Cozmanciuc, mesaj către Arsene: ”Ionele dragă, nici nu știi ce urmează să devii!”

Dragoş Chitic: “Bani europeni pentru modernizarea unor artere principale  din municipiu”

Incendiu la Roznov! O persoană a fost găsită decedată în locuință!

Dan Barna (președinte USR PLUS), la Neamț: Ideea că votul nu contează este neadevărată. Ieșiți la vot pe 27 septembrie!”

Bărbat accidentat mortal de un camion în Piatra-Neamț

O vacă a rămas blocată pe calea ferată din Piatra-Neamț!

Un șofer beat a accidentat o femeie care circula pe trotuar în cartierul Dărmănești din Piatra-Neamț

Realitatea.net: Mugur Cozmanciuc (PNL) l-a depășit pe Ionel Arsene (PSD) în cel mai recent sondaj!

  • 22 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Răzvan Cuc, candidatul la Primărie al Alianței pentru Piatra-Neamț, PSD-PPU: Vom face ordine în transportul public din Piatra-Neamț!

„Pietrenii sunt lipsiți de un transport public civilizat din cauză că primăria a funcționat după principiul clasic liberal – nu ne interesează, nu putem, nu facem! Există societatea Troleibuzul care este administrată de Consiliul Județean, dar fiecare localitate deservită de aceasta trebuie să plătească partea ei de servicii. 80 la sută din transportul public al firmei Troleibuzul se desfășoară în Piatra-Neamț. Dar primăria galben-portocalie a ținut mereu piciorul pe frână, nu a dat doi bani pe pietreni”, spune Răzvan Cuc.

Presa nemțeană a informat constant despre lipsa de implicare a primăriei din Piatra-Neamț în rezolvarea problemei societății Troleibuzul. Mai mult, a subliniat de mai multe ori că primăria a servit interesele transportatorilor privați care au primit licențe pentru aceleași trasee pe care le acopereau și mijloacele de transport public.

„Vom face ordine în transportul public din Piatra-Neamț, bătaia de joc la adresa pietrenilor va înceta! Consiliul Județean are proiecte în derulare de 25 milioane euro pentru achiziționarea a 41 de autobuze electrice, extrem de prietenoase cu mediul. Vom colabora cu consiliul Județean și nu vom ține autobuzele în garaj. Le vom exploata și vom asigura pietrenilor cele mai bune condiții de transport în oraș. Și vom analiza și licențele acordate care se suprapun pe traseele liniilor de transport public”, mai spune Răzvan Cuc, care adaugă: „Transportul public este subvenționat în toate orașele lumii civilizate. Sunt categorii de cetățeni care au reduceri sau gratuități, cum sunt pensionarii sau elevii. Prețul biletelor este, comparativ cu salariile, mic. Nu vom face excepție!”

Articolul anterior

Fonduri pentru școlile din județul Neamț, indiferent de culoarea politică a primarilor

Articolul următor

Dragoş Chitic: “Solicit tuturor factorilor responsabili să lase în plan secund orice altă activitate şi se preocupe de pregătirea şcolilor”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *