ISSN 2457 - 3973

Răzvan Cuc: „Maidanele trebuie să devină spații multifuncționale pentru sport”

Răzvan Cuc, candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț PSD-PPU la primăria municipiului are în plan să readucă sportul în atenție. Are câteva initiative pe care vrea să le pună în practică dacă va fi ales primar.
„Sportul ne ține sănătoși, iar în orașele civilizate nu mai există „maidane”, ca la Piatra-Neamț. Oameni cu viziune le-au transformat în facilități publice, astfel încât toată lumea să se bucure de sport. Gratis. În programul nostru pentru Piatra-Neamț am prevăzut construirea de spații multifuncționale pentru sport în fiecare cartier. Nu mari și nu scumpe. Dar vom face terenuri de sport de dimensiunea unui teren de baschet, cu locuri de joacă și mese de șah în vecinătate. Vom deschide terenurile de sport ale școlilor, le vom face accesibile tuturor după orele de școală. În Piatra-Neamț sunt mulți pasionați de sport și mulți profesioniști ai sportului: profesori, antrenori, arbitri. Oameni pe care te poți baza în astfel de proiecte și care, sunt sigur, se vor implica! Octavian Diaconița, un om cu mare expertiză în sport, arbitru național, este în echipa Alianței pentru Piatra-Neamț, PSD-PPU. Cu votul vostru, va fi consilier local și va răspunde direct de dezvoltarea sportului în oraș. Știe ce are de făcut și va face! Administrația trebuie să susțină și sportul de performanță. Cândva, aveam echipe campioane naționale la handbal și volei, iar Ceahlăul juca în cupele europene la fotbal. Acum se chinuie prin ligile inferioare. Avem stadion, Sală Polivalentă, dar nu mai avem echipe care să ne reprezinte în sportul de performanță. Vom schimba această situație! Sportivii de performanță din Piatra-Neamț trebuie să revină pe podiumuri, iar echipa de fotbal Ceahlăul – în Liga I!”, spune Răzvan Cuc, candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț PSD-PPU.

Articolul anterior

DSP Neamț confirmă: 2 focare de COVID la Spitalul Județean Neamț și unul la Roman! Alte 3 focare în Neamț! Iată situația la zi! (5 septembrie)

Articolul următor

Mesaj clar a lui Mugur Cozmanciuc: ”Ionel Arsene, ești un mincinos! Ce a fost mai rău de la Liviu Dragnea, ai luat! Se vede, ești disperat!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *