ISSN 2457 - 3973

Rezultate valoroase obținute de către elevi ai Colegiului Național „Petru Rareș”

În condițiile acestui an special în care pandemia a întrerupt multe dintre evenimentele obișnuite ale unui an școlar, suntem încântați să oferim vești de normalitate.

Astfel, Simon Dimitrie Lupașcu, elev în clasa a IX-a B, pregătit de către doamna profesoară Mihaela Vișan, a reușit performanța de a obține medialia de argint la Olimpiada de Chimie 2021, organizată de către Facultatea de Chimie, Universitatea București.  Medalia de argint câștigată de Simon la Olimpida Națională de Chimie 2021 este apogeul vieții sale de elev de până acum, este rezultanta muncii, a determinării, a ambiției și, mai ales, a pasiunii sale pentru științele chimiei.

În cadrul Olimpiadei Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică, 2021, elevul Enăchescu Andrei Florin de la clasa a VIII-a a obținut medalie de bronz la etapa națională, iar Temeș George de la clasa a XII-a, a obținut premiul al III-lea și medalie de bronz la nivelul aceleiași competiții. Ambii elevi sunt pregătiți de către domnul profesor Liviu-Constantin Olaru.

Dorim să felicităm elevii și profesorii pentru dedicația și perseverența muncii lor, urându-le mult succes la examenele și viitoarele competiții!

 

Director,

prof. Grigoruță ONICIUC

 

Articolul anterior

Direcţia Silvică Neamţ – licitaţie pentru cesionarea dreptului de recoltare a trufelor, producţia 2021

Articolul următor

Când Piatra-Neamţ doarme, un al doilea oraş subteran se trezeşte la viaţă…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.