ISSN 2457 - 3973

Roznovenii care furau butelii, damigene, păsări şi … nuci au fost arestaţi!

Doi tineri din Roznov au fost reținuți pentru furt calificat, iar alte două persoane, din acelaşi oraş, sunt cercetate pentru complicitate la furt calificat și tăinuire.
În urma investigaţiilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, s-a reuşit documentarea şi probarea activităţii infracţionale a doi tineri 18 și 16 ani, din Roznov, bănuiți de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. Totodată un bărbat de 69 de ani, din Roznov este bănuit de săvârşirea a patru infracţiuni de complicitate la furt calificat iar un alt tânăr de 18 ani, din

Roznov este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.
În fapt, în perioada octombrie – decembrie 2015, cei doi tineri ar fi pătruns într-o locuinţă şi alte patru anexe aparţinând persoanelor vătămate din oraşul Roznov, la intervale diferite de timp, de unde au sustras mai multe bunuri (butelii, damigene cu vin, nuci, păsări, etc) pe care le-au vândut ulterior bărbatului de 69 de ani, contra unor sume de bani.
Marţi, polițiștii au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore a celor doi tineri cercetați pentru furt calificat şi introducerea acestora în Arestul Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunerea de arestare preventivă.

Articolul anterior

Porţia de cultură: poftim la teatru! Anatol la TT!

Articolul următor

ONG-urile cer alocări echilibrate din bugetul municipiului Piatra Neamț!

Un comentariu

  • bine lucrat!!! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular