ISSN 2457 - 3973

Să ne cunoaștem candidații pentru Consiliul Local Piatra-Neamț. Astăzi, Miloiu Cristian-Cosmin (PMP)

Ma numesc Miloiu Cristian-Cosmin, am 35 de ani, sunt casatorit si am 2 copii. Am absolvit  Universitatea Petre Andrei din Iasi, Facultatea de Economie, specializarea Economia Comertului, Turismului si a Serviciilor. Sunt o persoana activa, sociabila si devotata comunitatii.
Am activat pe functiile de economist si manager, la doua societati cu capital social privat, avand o experienta de peste 10 ani in domeniul comertului intern si international. De-a lungul activitatii mele am intampinat o serie de probleme, astfel, am decis sa intru in politica din dorinta de a ma implica in lansarea si implementarea de noi proiecte, cu impact cu termen lung pentru orasul nostru, de a rezolva problemele cetatenilor si de a schimba lucrurile.
In orice țară civilizată trebuie să existe alternative politice, iar eu am decis sa ma alatur echipei PMP Piatra-Neamt, fiind primul partid in care activez politic.
Am intrat in acest partid din dorinta de a face parte dintr-o echipa tanara, dinamica si care pune in prim plan comunitatea, cat si nevoile comunitatii.
Consider ca impreuna putem gasi solutii la problemele cu care ne confruntam, dar este nevoie de mai multă implicare din partea tuturor. Imi doresc ca fiecare dintre noi sa fie mandru ca s-a nascut si traieste in Piatra-Neamt.
Candidez pe lista de consilieri locali ai municipiului Piatra-Neamt, din partea Partidului Mișcarea Populară, deoarece doar impreuna vom reusi sa avem un oras inteligent, creativ, compact si inovativ, respectiv un oras de 10+.

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamț anunță reparații capitale pe 35 de străzi din oraș

Articolul următor

Piatra-Neamț este în acest week-end Capitala Dansului Sportiv

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *