ISSN 2457 - 3973

Sâmbătă, 1 iunie, se deschide  prima piața volantă din Piatra-Neamț  

Începând de sâmbătă, 1 iunie, pietrenii își vor putea face aprovizionarea cu produse agroalimentare din prima piața volantă, organizată in Piatra-Neamț. Piața este amenajată în zona pietonală a platformei suspendate de peste pârâul Cuejdi (vizavi de Unic)

În cele 12 căsuțe din lemn, producătorii locali din domeniul agricol își vor putea vinde o gamă diversă de produse de sezon (legume și fructe), produse apicole, sucuri naturale, dulceţuri, compoturi, zacuscă, murături, produse de panificaţie, flori şi răsaduri.

Primar Andrei Carabelea: „Piața volantă va răspunde atât cererii pietrenilor, dornici de produse naturale și de calitate, cât și producătorilor locali, greu încercați în ultimii ani din cauza condițiilor de desfacere. Mai mult decât atât, această piață volantă, readaptată vremurilor actuale, este o oportunitate pentru promovarea producătorilor locali, a produselor autentice din regiune, precum și pentru promovarea turistică a orașului. Îmi doresc să susținem economia locală și să încurajăm cetățenii să cumpere produse românești”.

Această primă ediție a pieței volante este un proiect pilot, iar în funcție de interesul pe care îl vor avea pietrenii, va fi implementat și în celelate cartiere din municipiu.

Piața volantă va fi deschisă începând de sâmbătă dimineață, ora 10.00, va funcționa timp de o lună (1-30 iunie) și reprezintă un proiect-pilot al Primăriei Piatra-Neamț, în colaborare cu partenerul Camera de Comerţ şi Industrie Neamț.

Serviciul Comunicare

Articolul anterior

2 iunie – Ziua națională a adopției

Articolul următor

Dispoziţie a Primăriei Piatra-Neamţ privind închiderea circulaţiei rutiere pe mai multe străzi din oraş

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular