ISSN 2457 - 3973

”Sânge proaspăt” la 9 posturi de poliție din Neamț

Nouă absolvenți ai școlilor de poliție au intrat, de luni, în structurile IPJ Neamț. Cinci dintre aceștia sunt din județul Neamț iar patru sunt din județele Suceava, Alba, Harghita și Maramureș. Aceștia au optat să fie repartizați în Poliția Neamț, în funcție de media obținută în urma finalizării cursurilor, iar toți au absolvit unitățile de învățământ cu media peste 9.00.

Conducerea IPJ Neamț a prezentat lista funcțiilor libere, prioritizând structurile de ordine publică din mediul rural unde s-a înregistrat un deficit de personal dar și o situație operativă încărcată. Astfel, cei 9 proaspăt polițiști își vor desfășura activitatea în cadrul Posturilor de Poliție de la Tarcău, Zănești, Pipirig, Bârgăuani, Bîra, Gherăești, Oniceni, Poienari și Români, fiind așteptați la posturi pentru a-și consolida cunoștințele profesionale prin practica meseriei de polițist.

În următoarea perioadă de șase luni aceștia vor fi sub tutela unui polițist cu experiență.

”Le dorim tuturor succes în activitate, iar munca lor să fie apreciată în comunitatea unde vor lucra cu cel puțin aceleași note de 9 cu care au pornit la drum”, le-a urat comanda IPJ Neamț.

Articolul anterior

Un șofer băut a comis un accident la Girov și apoi a fugit

Articolul următor

Halal părinți! Doi bucureșteni și-au pierdut copiii pe Ceahlău și nici nu știau asta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular