ISSN 2457 - 3973

Sângele bleu-jandarm salvează vieți

Strigătul disperat al unui tată cu 5 copii a căror mamă se află internată în spital și are nevoie urgentă de sânge, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale, a ajuns și la jandarmii din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Roman, iar la prima oră a dimineții au donat sânge, un gest omenesc și firesc dincolo de natura serviciului prin care sunt zilnic în sprijinul cetățenilor.

„Suntem convinși că nu este un caz izolat doar că de această dată el a fost auzit, însă nu puțini sunt cei a căror viață depinde de o picătură de sânge, dar nu au cui să ceară ajutor. Sperăm ca exemplul colegilor noștri să fie urmat de cât mai mulți cetățeni, iar media zilnică a donatorilor de sânge să crească. Un gest atât de simplu, care, pe lângă satisfacția de a ajuta, aduce o alinare celor care sunt în suferință și care, mai mult ca oricând, au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Neamţ.

„Donează sânge! Salvează o viață!” este o campanie națională inițiată de Jandarmeria Română care se desfășoară în aceste zile, în contextul lipsei acute de sânge din spitale, dar și un îndemn pe care jandarmii nemțeni îl adresează celor sănătoși, iar pe cei care, din diferite motive, nu pot dona, îi roagă să transmită mesajul mai departe.

Articolul anterior

Deputatul Oana Bulai, mesaj pentru „Dumnezeii pe bani publici”: „Municipiul Roman, oare nu mai este parte a județului Neamț?”

Articolul următor

O femeie din Pipirig a suferit arsuri după ce a aprins focul cu benzină

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *