ISSN 2457 - 3973

Scandal conjugal la Turturești! Bătaie și haine incendiate în stradă!

Un bărbat de 36 de ani, din Girov, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi lovit două persoane și ar fi distrus prin incendiere mai multe articole vestimentare.

La data de 23 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Turturești a izbucnit un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, o tânără de 26 de ani, din Piatra Neamț s-a deplasat împreună cu tatăl său la locuința fostului său concubin de de 36 de ani, din Girov, pentru a-și recupera unele articole vestimentare.

În acel moment, bărbatul în cauză ar fi scos bunurile în fața imobilului, unde le-ar fi incendiat, fiind solicitată intervenția unui echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

La scurt timp, acesta l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței pe tatăl fostei sale concubine de 58 de ani, din Piatra Neamț. Totodată, ar fi lovit un bărbat de 51 de ani, din Girov, care ar fi intervenit pentru a lichida incendiul izbucnit.

Cel în cauză a fost identificat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Bătrână găsită decedată într-un apartament din Piatra-Neamț

Articolul următor

Echipa PSD Piatra-Neamț s-a întărit cu doi foști membri și mai mulți tineri ai Pro România Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *