ISSN 2457 - 3973

Scandal cu amenințări pe o stradă din Piatra-Neamț! Polițiștii au reținut un bărbat!

Un bărbat în vârstă de 39 ani, din Piatra-Neamț, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce a făcut scandal pe o stradă din oraș și a amenințat o femeie.

Măsura reținerii a fost luată după ce polițiștii au constatat că suspectul mai are 2 plângeri penale pentru aceleași fapte din partea femeii.

Este vorba de o dispută mai veche între aceștia în care au mai fost implicate alte două persoane, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Neamț.

”Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 39 de ani și soția acestuia, de 31 de ani, se aflau pe o stradă din Piatra Neamț, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat cu acte de violență o femeie de 44 de ani și un bărbat de 49 de ani, ambii din Piatra Neamț. Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că bărbatul de 39 de ani este cercetat în alte două cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violență față de aceeași persoană vătămată. În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare”, au declarat reprezentanții IPJ Neamț.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Aproape 200 de jucării contrafăcute, confiscate de la un magazin din Piatra-Neamț

Articolul următor

România trece la ora de iarnă în acest week-end

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *