ISSN 2457 - 3973

Sediul Poliției Bicaz, luat cu asalt de 250 copii

Sediul Poliției Bicaz a fost luat cu asalt de 250 copii după ce oamenii legii au organizat o activitate în cadrul programul şcolar ŞCOALA ALTFEL: SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN.

Peste 250 de elevi, însoţiţi de cadrele didactice, au fost primiţi în sediul Poliţiei oraşului Bicaz, unde poliţiştii au avut ocazia să ofere răspunsuri la întrebările adresate, dar şi să le ofere câteva sfaturi cu privire la modul de relaţionare cu celelalte persoanele şi instituţii publice. Copiilor le-au fost prezentate prevederi referitoare la respectarea normelor privind ordinea şi siguranţa publică şi principalele reguli de circulaţie ce trebuie respectate la deplasarea pe drumurile publice. Totodată, poliţiştii le-au prezentat elevilor atât activităţile specifice muncii de poliţie, cât şi autospecialele din dotare.

La activitate au participat şi poliţiştii criminalişti care au împartăşit şcolarilor câteva dintre tehnicile criminalistice folosite pentru descoperirea tuturor tipurilor de urme.

Activitatea a beneficiat de un impact pozitiv în rândul elevilor, iar la  final aceştia au primit din partea poliţiştilor, insigne, materiale preventive, baloane şi steguleţe.

Articolul anterior

Mai multe străzi din cartierul Precista rămân luni, 22 aprilie, fără apă

Articolul următor

Sărbătoarea ”Curții Domnești”, sâmbătă, la Piatra-Neamț! Programul manifestărilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.