ISSN 2457 - 3973

Senatoarea PSD Emilia Arcan, rătăcită printre liberali la înmormântarea primarului de Tazlău

Senatoarea PSD Emilia Arcan a fost singura reprezentantă a partidului care a fost prezentă, luni, la Tazlău, la înmormântarea primarului Constantin Machidon.

Emilia Arcan părea rătăcită printre liberalii nemțeni, veniți într-un număr foarte mare la funeralii, după cum se vede într-o fotografie postată pe pagina ei de facebook.

Practic a fost prezentă toată conducerea PNL Neamț, parlamentari, consilieri județeni și primari liberali.

De partea cealaltă, Emilia Arcan a venit singură, nefiind prezent nimeni din conducerea PSD Neamț.

Prezența Emiliei Arcan singură la înmormântare întărește și mai mult informațiile potrivit cărora aceasta nu va mai ocupa o poziție eligibilă pe lista pentru Senat, la alegerile din 2020.

Așa cum spuneam și în articolele precedente, prima poziție pe lista la Senat este deja ocupată de Oana Bulai.

În cazul în care Ionel Arsene nu mai prinde un mandat de președinte al Consiliului Județean Neamț, va candida el de pe prima poziție la Senat iar Oana Bulai va coborî pe poziția a doua.

Schimbări radicale vor fi și în lista pentru Camera Deputaților unde veneticii Ilan Laufer (București), Răzvan Cuc (Giurgiu) și Constantin Zamfira (Ilfov) vor ocupa primele poziții iar pe a patra va fi plasat Ciprian Șerban.

Vor rămâne pe tușă actualii deputați Dănuț Andrușcă, Viorel Stan, Neculai Iftimie și Alexandru Rotaru, precum și senatorul Dan Manoliu. De asemenea, primarul Daniel Harpa (președinte executiv al PSD Neamț) care și-ar dori un mandat de deputat nu ar prinde o poziție eligibilă.

Articolul anterior

Șase porci morți pluteau pe râul Bistrița, la Săvinești

Articolul următor

Cum se vede din interiorul PSD Neamț pierderea alegerilor în județ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *